Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

MAANDAG 04|11

Woning onbewoonbaar na brand aan de Salomonszegel in Apeldoorn

De bewoners konden zich tijdig in veiligheid brengen en belde direct 112

APELDOORN - Maandagmiddag heeft er in een woning aan de Salomonszegel in Apeldoorn een korte maar felle brand gewoed. Bij de brand vielen geen gewonden.

 

De brand werd iets voor 16.00 uur ontdekt door de bewoners. Zij konden zich tijdig in veiligheid brengen en belde direct 112. Op basis van de informatie dat er sprake zou zijn van veel rookontwikkeling schaalde de meldkamer op naar 'middelbrand' dit betekent dat er twee blusvoertuigen, hoogwerker en een waterwagen ter plaatsen komen. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur ook snel onder controle.

 

De brand woedde in een slaapkamer. Deze is door de brand compleet verwoest. Omliggende woningen werden enige tijd ontruimd. De bewoners werden opgevangen door buurtbewoners elders in de straat. De politie laat weten dat de oorzaak van de brand nog onbekend is. Team brandonderzoek van de brandweer gaat hier onderzoek naar doen.

 

De woning is voorlopig onbewoonbaar. De bewoners moeten voor de komende nacht in ieder geval onder dak gaan zoeken.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines