Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

DINSDAG 05|11

Bewoners Gentiaanstraat in Apeldoorn opgeschrikt door schoten

De politie zette de omgeving af voor onderzoek en startte een klopjacht naar de schutter.

APELDOORN - In de nacht van maandag op dinsdag 5 november, even voor middernacht heeft er een schietpartij plaatsgevonden in de Gentiaanstraat in Apeldoorn.

 

Buurtbewoners hoorden schoten en belde 112. De politie kwam met veel eenheden met spoed ter plaatse en troffen op straat inderdaad kogelhulzen aan. De politie zetten vervolgens de omgeving af voor onderzoek en startte een klopjacht naar de schutter. De politie is met eenheden aan het zoeken in de wijk naar hem.

 

Over het motief is momenteel nog weinig bekend. Veel buurtbewoners staan buiten en werden wakker van de schoten.

 

Volgens agenten zouden er 8 a 9 hulzen zijn gevonden op straat. Twee personen die rondom een auto stonden werden beschoten door de schutter. De auto werd door meerdere kogels geraakt. De forensische opsporing gaat de gehele nacht onderzoek doen naar de schietpartij.

 

De twee personen die zijn beschoten zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau voor het opnemen van een verklaring.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines