Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

WOENSDAG 06|11

Politie houdt verkeerscontrole op twee locaties in Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft vandaag op twee plekken in Apeldoorn gecontroleerd. De eerste locatie was vanochtend aan de Landdrostlaan in Apeldoorn. De politie heeft hier meerdere proces verbalen geschreven voor het niet dragen van een gordel, geen rijbewijs bij hebben en overige technische mankementen aan het voertuig.

 

De tweede locatie schets precies het zelfde. Vanaf half een werden meerdere voertuigen door de politie aan de kant gezet bij de Rabobank aan de Europaweg. Dit waren vooral voertuigen waar aan de verkeerstechnische eisen niet helemaal voldeden en bedrijfsbusjes.

 

Er werden twee voertuigen aan de kant gezet met een ander soort kenteken. De politie heeft gecheckt of de kentekenplaten rechtmatig werden gebruikt. Ook op deze locatie hebben de agenten meerdere bekeuringen uitgeschreven voor, het niet bij zich hebben van een rijbewijs en technische eisen die niet goed waren.

 

De politie kon niet exact zeggen hoeveel procesverbalen er exact geschreven waren omdat er verschillende agenten de bekeuringen schreven. Maar naar schatting hebben zeker 20 bestuurders een waarschuwing of een proces-verbaal gekregen.

 

Een groepje stukadoors mochten niet verder rijden met hun busje en moesten door collega's worden opgehaald. Ook moest een bestuurder van een bestelbusje met aanhanger mee naar het politiebureau om wat formulieren te ondertekenen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines