Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

WOENSDAG 20|11

Meerdere fietsers gaan onderuit door gladheid op fietspaden in Apeldoorn

De ambulanceverpleegkundige liet weten dat het de hele ochtend al druk was met gevallen fietsers, voetgangers

APELDOORN - Door de gladheid zijn woensdagochtend meerdere fietsers onderuit gegaan. Op onder andere de Deventerstraat, Arnhemseweg, Hoenderparkweg en de Koning Stadhouderlaan ging het mis.

 

De hulpdiensten werden woensdagochtend rond 09.10 uur gealarmeerd voor het ongeval op de Koning Stadhouderlaan. Hier was een fietsster onderuit gegaan op het fietspad. De combinatie met de vorst en de bladeren op het wegdek is het alleen maar gladder op sommige plekken. De vrouw raakte bij haar val gewond. Omstanders schoten meteen te hulp en belde de hulpdiensten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en namen de zorg over. Terwijl de hulpdiensten bezig waren met het slachtoffer, vielen een stukje verderop ook meerdere fietsers, zij konden zelf weer op staan en hun weg vervolgen. De vrouw werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel.

 

De ambulanceverpleegkundige liet weten dat het de hele ochtend al druk was met gevallen fietsers, voetgangers. Volgens hem heeft dit echt te maken met de gladheid en adviseert dan ook goed op te passen als je de weg op gaat.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines