Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

VRIJDAG 22|11

Autoambulance belandt langs snelweg A50 bij Klarenbeek

ver de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is niks bekend

KLARENBEEK - Op de A50 ter hoogte van pompstation de Somp bij Klarenbeek heeft vrijdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.

 

Het ongeval gebeurde even voor 10.30 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een autoambulance reed over een verkeersbord, door de bosschage en belandde vervolgens langs de snelweg. Twee ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd lange tijd op de grond behandeld waarna de hulpdiensten het slachtoffer met behulp van één schepbrancard naar boven tilden waar de brancard klaar stond. Het slachtoffer is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis.

 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De parkeerplaats was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval. Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is niks bekend. De zwaarbeschadigde autoambulance is door een berger afgesleept.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines