Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:11:52 Bon-03 Br Nacontrole Scamm Hoofdstraat Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
zaterdag 15 augustus 2020

WOENSDAG 27|11

Bus Koninklijke marechaussee botst frontaal op vrachtwagen in Apeldoorn

Hulpdiensten rukten groots uit en ontfermde zich over het slachtoffer

APELDOORN - Op de kruising Sportlaan- Laan van Spitsbergen in Apeldoorn heeft woensdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een Koninklijke marechaussee bus. Hierbij raakte de bestuurder van de bus gewond.

 

Het ongeval gebeurde even na half acht. Hulpdiensten rukten groots uit en ontfermde zich over het slachtoffer. De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling. Dit bleek echter niet het geval. De bestuurder van de bus kon met behulp van collega's zelf uit het zwaarbeschadigde voertuig komen. Hij werd in lange tijd in de ambulance onderzocht waarna hij met onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

 

Als gevolg van de aanrijding werd de kruising volledig afgesloten voor verkeer. Automobilisten moesten omrijden. De koninklijke marechaussee nam de leiding in het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dit betekend dus dat er een gespecialiseerde eenheid (VOA) van de koninklijke marechaussee ter plaatse komt om onderzoek te doen en sporen vast te leggen. De VOA werd ondersteund door het drone team van de politie. Zij maakte met hun drone beelden van boven af om zo de ongevalslocatie goed in beeld te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines