Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:08:18 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
maandag 13 juli 2020

ZONDAG 01|12

Frontale aanrijding op kruising in Apeldoorn tijdens vermoedelijke straatrace

De inzittende(n) van de Volkswagen UP, zette het na de aanrijding op een lopen

APELDOORN - Op de kruising Deventerstraat - Burg. Jhr. Quarles van Uffordlaan heeft zaterdagavond rond middernacht een heftig ongeval plaatsgevonden tussen vermoedelijk drie voertuigen, aldus de politie.

 

Twee auto's kwamen op de kruising frontaal met elkaar in botsing nadat vermoedelijk één van de auto's meedeed aan een straatrace met een andere auto en op de andere weghelft reed. De Volkswagen UP reed vervolgens frontaal op de Volvo waarin twee personen zaten, een man en een vrouw. Zij werden door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel kunnen zij hun auto afschrijven want deze was na de botsing total loss.

 

De inzittende(n) van de Volkswagen UP, zette het na de aanrijding op een lopen. Volgens de politie is er een persoon aangehouden. Maar volgens omstanders en getuigen zouden er meer personen in de auto hebben gezeten. Ook zou er nog een derde auto bij zijn betrokken welke met de Volkswagen aan het racen was vertellen omstanders, zij hebben dit ook bij de politie verklaard. Deze sloegen na de botsing ook op de vlucht. De politie startte direct een zoekactie naar deze personen.

 

Niet veel later werd er op de Welgelegenweg na aanleiding van tips het derde voertuig aangetroffen met forse schade.

 

De kruising werd volledig afgesloten, brokstukken die verspreid op de weg liggen, een stoplicht die omver is geklapt en de twee zwaar beschadigde voertuigen laten zien hoe groot de klap is geweest.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines