Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:03:04 Bon-09 Br Woning (keuken) Arnhemseweg Apeldoorn 067732 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
dinsdag 11 augustus 2020

MAANDAG 30|12

Bus rijdt achteruit en botst tegen personenauto

Niemand raakte bij de aanrijding gewond

APELDOORN - Een bus is maandagmorgen achteruit rijdend op een auto gebotst. Het ongeval gebeurde op het kruispunt Prinses Beatrixlaan met de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.

 

Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurster van de auto werd door ambulancepersoneel op verwondingen onderzocht. Gelukkig raakte zij niet ernstig gewond en hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. Wel zat de schrik er goed in en heeft zij erg last van spierpijn door de klap.

 

Door de aanrijding viel de achterklep van de bus af. De bus stond volgens een getuige aanvankelijk in een verkeerde afslagstrook, de bestuurder wilde naar de andere rijbaan en zag daarbij de auto achter hem over het hoofd en botste tegen de auto.

 

De bus had op het moment van de aanrijding geen passagiers. Wel moesten mensen die stonden te wachten op lijn 6 rekening houden met een vertraging. Er werd voor hun een andere bus ingezet. Zowel de auto als bus mochten op eigen kracht verder rijden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines