Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:51 Bon-01 Br Afval Matenpark Sporthal Heemradenlaan Apeldoorn 067731 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (de Maten) (Bevelvoerder)
zondag 29 maart 2020

DINSDAG 11|02

Bestelbus gaat in vlammen op aan de Sprengenparklaan in Apeldoorn

Bij aankomst van de brand stond het voertuig al volledig in brand

APELDOORN - De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Sprengenparklaan in Apeldoorn. Bij aankomst van de brand stond het voertuig al volledig in brand.

 

De brand werd rond 02.35 uur ontdekt door een bewoner. Deze schakelde direct de brandweer in. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De brand woedde in een Mercedes bestelbus. De brandweer kon niet voorkomen dat de bestelbus uitbrandde maar wist wel te voorkomen dat een auto die voor de bestelbus stond ook in vlammen op ging. Wel liep de auto forse schade op door de hitte.

 

De politie heeft de eigenaar van de bestelbus in kennis gesteld. De oorzaak van de brand wordt onderzocht. De politie heeft de omgeving afgezet met linten en gaat morgen in de loop van de dag onderzoek doen. Brandstichting wordt in ieder geval niet uitgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines