Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:33:57 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Gelderland (BOA / Aangereden Wild...
maandag 06 april 2020


MAANDAG 17|02

Forse schade na aanrijding op druk kruispunt in Apeldoorn

Tweede ongeval binnen 24 uur op dezelfde plek

APELDOORN - Op de kruising Marchantstraat met de Kayersdijk in Apeldoorn heeft maandagavond rond 20.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte niemand gewond.

 

Hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd nadat twee auto's door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen. Eén persoon had wat klachten en werd daarom in de ambulance behandeld en onderzocht. Ook een tweede persoon werd later toch even nagekeken in de ambulance, maar niemand hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. De twee personenauto's kwamen er minder goed vanaf. Beide auto's raakten fors beschadigd door de aanrijding en moesten worden afgesleept.

 

Vanwege de aanrijding was een deel van de kruising afgesloten. Om die redenen regelde de politie het verkeer. Volgens getuigen werkten al sinds 18:45 uur de verkeerslichten niet meer.

 

Tweede ongeluk

Het is niet de eerste keer dat hier een ongeval plaats vond. Zondagavond vond ook al een aanrijding plaats op de zelfde kruising, toen raakte een bestuurder de macht over het stuur kwijt en ramde vol een verkeerslicht. Bij de aanrijding raakte toen ook niemand gewond. Wel raakte zowel de auto als verkeerslicht fors beschadigd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines