Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:33:57 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Gelderland (BOA / Aangereden Wild...
maandag 06 april 2020


DINSDAG 18|02

Man in been gestoken op de Calypsostraat tijdens ruzie

De politie hield een 40-jarige man uit Apeldoorn aan

APELDOORN - Op maandagavond 17 februari om ongeveer 21:15 uur vond aan de Calypsostraat een steekincident plaats. De politie hield een 40-jarige man uit Apeldoorn aan.

 

Twee mannen hadden onenigheid met elkaar gekregen en reden in auto's achter elkaar aan. Op de Calypsostraat stapten beide mannen uit en gingen ze elkaar te lijf. Hierbij werd een van hen in het been gestoken. De auto met daarin de verdachte met daarin twee personen ging er vervolgens vandoor en het slachtoffer zette de achtervolging in. De politie trof het gewonde slachtoffer aan op de A50. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield later in de avond de verdachte aan. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

Politie zoekt getuigen
Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien in de omgeving van de Calypsolaan of was u getuige van het steekincident of heeft u mogelijk beelden van het incident? Neemt u dan contact op met de politie. U kunt bellen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, Tel. 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines