Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

MAANDAG 30|03

Drie voertuigen zwaar beschadigd door brand in Apeldoorn

Mogelijk sprake van brandstichting

APELDOORN - Maandagochtend in alle vroegte werden meerdere bewoners van de Soldeniersveld in Apeldoorn gewekt door een harde knal en een blaffende hond. Toen de bewoners gingen kijken zagen zij een personenauto in brand staan tussen twee bestelbussen in.

 

De brandweer werd rond 04.50 uur gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek de personenauto al compleet in brand te staan. Ook de twee bestelbussen werden door de hitte en vlammen aangestraald. De brandweer wist wel te voorkomen dat de bestelbussen volledig verwoest zouden worden. Desondanks liepen deze wel grote schade op.

 

Terwijl de brandweer bezig was met het blussen van de brand, namen agenten een verklaring op van buurtbewoners en een aangifte op van de eigenaren van de voertuigen. Van de eigenaar van de personenauto zal later een aangifte worden opgenomen.

 

Volgens buurtbewoners, staat de auto al enkele maanden op dezelfde plek en zou deze niet van zijn plek zijn af geweest. Verklaringen van de eigenaar en onderzoek zou dit moeten uitstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de brand. De forensische opsporing gaat later vandaag verder onderzoek doen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines