Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

MAANDAG 30|03

Traumahelikopter naar de Valkenweg in verband incident in woning

Het slachtoffer is na stabilisatie, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

APELDOORN - Hulpdiensten zijn maandagavond groots ter plaatse gekomen aan de Valkenweg in Apeldoorn vanwege een incident in een woning.

 

Hulpdiensten kregen rond 18.30 uur een melding binnen, waarop direct een traumahelikopter werd aangestuurd. De traumeheli landde vervolgens in het Westenenkerpark. Een politieauto haalde de MMT artsen op bij de helikopter. De brandweer was inmiddels ook ter plaatse bij de woning, zij werden gealarmeerd voor een 'hulpverlening binnen met letsel'. De brandweer heeft geassisteerd het slachtoffer op de brancard te tillen.

 

Inmiddels stond de straat vol met hulpdiensten, drie ambulances, twee politiewagens en twee brandweerwagens. Ook stonden er meerdere omwonenden en voorbijgangers te kijken naar de inzet van de hulpdiensten.

 

Het slachtoffer is na stabilisatie, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie ter plaatse wilde niks kwijt over het incident.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines