Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

DINSDAG 31|03

Fietser gewond bij ongeval op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn

De fietser moest na behandeling in de ambulance, toch mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling

APELDOORN - Bij een ongeval op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn, is een fietser gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto.

 

Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur. De fietser wilde de Henri Dunantlaan oversteken ter hoogte van de Sprengenweg, toen hij door een automobilist over het hoofd werd gezien, met een botsing tot gevolg. De fietser raakte daarbij gewond. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

 

De fietser moest na behandeling in de ambulance, toch mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling. De politie heeft zowel van de bestuurder als van getuigen een verklaring opgenomen.

 

Vanwege het ongeval liep het overige verkeer enige hinder op, zo moest een lijnbus omkeren op de Henri Dunantlaan omdat hij niet langs het ongeval kon.

 

De automobilist mocht nadat de politie een verklaring van hem had genoteerd met vervolg. De politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen naar het bureau waar deze later door familie zal worden opgehaald.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines