Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

MAANDAG 11|05

Auto door brand verwoest aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn

Derde voertuig brand in korte tijd

APELDOORN - In de nacht van zondag op maandag 11 mei heeft er op de Aristotelesstraat in Apeldoorn een autobrand gewoed. De auto, een zwarte BMW, brandde volledig uit.

 

De brandweer werd rond 03.40 uur gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Een voorbijganger zag de autobrand en belde direct 112. De brandweer was snel ter plaatse maar bij aankomst stond de auto al volledig in brand. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats bij een appartementencomplex. De oorzaak van de brand is nog onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand. De forensische opsporing zal morgen in de loop van de dag onderzoek doen.

 

Derde voertuigbrand in korte tijd

De laatste tijd zijn er, nadat het een tijdje rustig was in Apeldoorn, al weer drie voertuigen in vlammen opgegaan. Niet zolang geleden brandde er in de Damhertstraat een personenauto volledig uit en werd er aan de Laan van Zonnehoeve een brandende aanhanger op tijd ontdekt. Op de aanhanger lag restafval wat de volgende dag naar de stort zou worden gebracht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines