Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

DONDERDAG 14|05

Bedrijfsbusje in vlammen aan de Wilgenhof in Vaassen

Bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van het busje al volledig in brand

VAASSEN - De brandweer werd in de nacht van woensdag op donderdag 14 mei gealarmeerd voor een brand in een geparkeerd bedrijfsbusje aan de Wilgenhof in Vaassen.

 

De brand werd rond 04.00 uur ontdekt door een bewoner waarna de brandweer direct werd gebeld. Bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van het busje al volledig in brand, ook een schutting vatte vlam en is grotendeels in vlammen opgegaan. De brandweer wist echter te voorkomen dat de achterkant van het busje ook in vlammen op zou gaan. Dit zorgde met als resultaat dat de spullen die in het busje lagen bespaard zijn gebleven. Ook wist de brandweer te voorkomen dat het vuur oversloeg naar een woning waaraan de schutting grensde. Naast de brandweer kwam ook de politie ter plaatse. Zij hebben een verklaring opgenomen van omwonenden. Ook hebben zij sporen veilig gesteld en de technische recherche in kennis gesteld. Deze gaan onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

 

De politie laat weten brandstichting niet uit te sluiten. Echter moet onderzoek dit dus gaan uitwijzen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines