Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

DONDERDAG 14|05

Verdachte WhatsApp fraude opgepakt in centrum Apeldoorn

Reageer met verstand en maak NOOIT zomaar geld

APELDOORN - Op woensdag 13 mei is door de politie in Apeldoorn een verdachte aangehouden van WhatsApp fraude. Op het moment van de aanhouding was de verdachte nog in het bezit van de 'geleende' bankpas. Tevens was deze 18 jarige verdachte uit Deventer in het bezit van een boksbeugel. De aanhouding vond plaats in het centrum van Apeldoorn en verdachte zit nog vast op het politie bureau. Hij wordt verdacht van oplichting, zijn telefoon en boksbeugel zijn in beslag genomen.


Denk er nogmaals aan!! Als je een verzoek krijgt via Whatsapp/ Instagram of FB messenger van een onbekend nummer, reageer met verstand en maak NOOIT zomaar geld over zonder dat je exact weet wie er achter schuil gaat. Leen ook NOOIT je bankpas en pincode uit, wat ze je ook aanbieden!!

Foto's
1/1
Reacties
Huntelaar zegt: spacer
Waarschijnlijk dezelfde persoon die mijn man via Whatsapp heeft opgelicht voor veel geld !! Aangifte ligt bij politie Geldrop , in Brabant. Van ons op 2 verschillende plaatsen ons geld eraf gepikt binnen 6 min. !! Wij zijn ons geld kwijt !!!
14-05-20 20:05
Score: -2
Grace zegt: spacer
In een hok gooien en sleutel in de zee
15-05-20 19:44
Score: -2
Nathalie zegt: spacer
Weet iemand of dit spam is?
Heb dr 2 gehad op 2 verschillende nummers
17-05-20 20:45
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines