Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:55:25 Aanrijding Letsel Molenstraat Burgemeester Jhr. Quarles Van Uffordlaan Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 04 juli 2020

DONDERDAG 28|05

Automobilist botst tegen scootmobiel en geparkeerde auto

Het ongeval gebeurde rond 16.50 uur op de Eglantierlaan in Apeldoorn

APELDOORN - Op de Eglantierlaan in Apeldoorn heeft donderdagmiddag een merkwaardig ongeval plaatsgevonden. Volgens een omstander botste een auto nadat deze in botsing was gekomen met een scootmobielster tegen geparkeerde auto.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.50 uur. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontfermde zich over de slachtoffers. De vrouw die in de scootmobiel zat werd in de ambulance gecontroleerd en behandeld. Uiteindelijk hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis.

 

De politie sprak ondertussen met getuigen en de andere betrokkenen. Een omstander verklaarde tegenover een fotocorrespondent van deze site, dat de vrouw in de scootmobiel werd aangereden door een auto en die zelfde auto uit schrik tegen een geparkeerde auto botste.

 

De schade aan de drie voertuigen is groot. De politie heeft op basis van de verklaringen het verhaal helder.

Reacties
Reinders zegt: spacer
1 vd eerste erbij en volgens mij andersom!! Scootmobiel botst op auto!!!! Scootmobiel hd voorrang moeten geven!!!
28-05-20 22:03
Score: -3
Cees zegt: spacer
Reactie op meneer Reinders, ‘’ Scootmobiel botst op auto !!! ‘’ ik wist niet dat dat ook met de achterzijkant kon, meneer voorbarig
30-05-20 21:43
Score: -2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines