Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:14:58 Bon-02 Stormschade Stoppelbergweg N788 - Arnhemseweg Beekbergen 067750 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder...
donderdag 21 januari 2021

DONDERDAG 25|06

Bestuurder scooter zwaargewond bij eenzijdig ongeval op fietspad in Apeldoorn

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in het weiland

APELDOORN - Woensdagavond 24 juni heeft er een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op het fietspad langs de Zadelmakersdonk in Apeldoorn de Maten. Bij het ongeval raakte een bestuurder van een snor-scooter zwaargewond. Hij is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde iets voor 23.00 uur op het fietspad. De opzittenden van de snor-scooter kwamen ten val nadat zij een bochtje verkeerd hadden ingeschat, aldus de bijrijder van de snor-scooter. Dit verklaarde hij aan een politieagent die een verklaring van de jongeman opnam, terwijl zijn vriend in de ambulance werd onderzocht en behandeld. De bijrijder raakte wonder boven wonder, niet gewond bij het ongeval. Zijn vriend was er ernstiger aan toe. Voor hem is namelijk ook nog een traumahelikopter ter plaatse gekomen.

 

De traumahelikopter zorgde voor veel bekijks. De helikopter landde in een weiland naast een parkeerplaats van het Agrifim aan de Zutphensestraat ter hoogte van de A50. Dit zodat de ambulance zo snel mogelijk kon vertrekken als de MMT arts het slachtoffer had gestabiliseerd.

 

De politie heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek. De snor - scooter werd door de bijrijder meegenomen. Deze raakte fors beschadigd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines