Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:11:52 Bon-03 Br Nacontrole Scamm Hoofdstraat Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
zaterdag 15 augustus 2020

MAANDAG 27|07

Scooterrijder belandt op voorruit auto na aanrijding in Apeldoorn

Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht

APELDOORN - Bij een verkeersongeluk op de kruising Edisonlaan met de Vlijtseweg is maandagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur. Een scooterrijder werd vol geschept door een auto. De scooterrijder belandde eerst op de voorruit waarna hij hard op de grond terecht kwam. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder twee ambulances. De scooterrijder, een man, werd met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie noteerde ondertussen verklaringen, van de inzittenden van de auto, die er ongeschonden vanaf kwamen en van getuigen.

 

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Vanwege het ongeval werd een deel van de kruising afgesloten voor verkeer. Leden van de Koninklijke marechaussee, regelde het verkeer. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines