Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:11:52 Bon-03 Br Nacontrole Scamm Hoofdstraat Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
zaterdag 15 augustus 2020

DINSDAG 28|07

Vrouw en kindje naar ziekenhuis na frontale botsing in Ugchelen

In de zwarte Kia zaten twee vrouwen, een kindje en 6 honden

UGCHELEN - Bij een ongeval op de Hoenderloseweg nabij Ugchelen zijn dinsdagochtend drie gewonden gevallen. Een van hen was een kindje.

 

Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de kruising Hoenderloseweg met de Van Golensteinlaan net buiten Ugchelen. Twee auto's zijn door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar gebotst. In de grijze Peugeot zat een vrouwelijke bestuurster, zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

In de zwarte Kia zaten twee vrouwen, een kindje en 6 honden. De bestuurster van deze auto en haar kindje werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende raakte niet gewond evenals de 6 honden die in de auto zaten.

 

De politie sloot vanwege het ongeval, de gehele weg af. De ravage was groot. De twee voertuigen werden nadat de politie het sporenonderzoek had afgerond afgesleept waarna de weg ook weer vrijgeven kon worden.

 

De exacte toedracht van het ongeval is onbekend maar de politie gaat uit van een voorrangsfout.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines