Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:31:53 Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
donderdag 24 september 2020

ZATERDAG 08|08

Brandweer druk met kat in boom op Ugchelse camping De Wapenberg

De eigenaar van de kat zat bezorgd toe te kijken vanuit zijn scootmobiel

UGCHELEN - Brandweerlieden zijn uren bezig met kat in een boom op Ugchelse camping De Wapenberg. De brandweer kreeg rond 11.30 uur een melding binnen van een dier op hoogte nadat campinggasten gemiauw uit een hoge boom hoorde komen. De brandweer kwam met twee voertuigen en 8 man sterk ter plaatse om de kat uit de boom te krijgen. Echter lukte dit ondanks alle inspanningen niet. Toen de hoogwerker van de brandweer met daarin twee brandweerlieden omhoog gingen en bijna bij kat Dino waren, klom de kat naar de top van de boom.

 

De eigenaar van de kat zat bezorgd toe te kijken vanuit zijn scootmobiel. De man vertelde dat hij een paar weken op de camping stond en dat zijn laatste week van zijn verblijf in ging op de camping en volgende week weer naar huis ging. Volgens hem was zijn kat vorige week ontglipt en was hij sindsdien kwijt. Campinggasten hoorde gemiauw uit de hoge boom en schakelde de brandweer in. Toen de man dit hoorde nam hij polshoogte en zag hij dat het zijn kat was die al een week spoorloos was.

 

De brandweer kreeg de kat niet te pakken. Zij hebben de man geadviseerd om een boomverzorger in kennis te stellen die wellicht de boom in kan klimmen om de kat eruit te krijgen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines