Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:31:53 Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
donderdag 24 september 2020

DINSDAG 11|08

Bewoonster appartement Koning Stadhouderlaan met hoogwerker uit woning gehaald

Het ambulancepersoneel kon met de brancard niet naar boven omdat de lift in het appartement complex simpel weg te klein was

APELDOORN - Wat doen die brandweerwagens nou aan de Koning Stadhouderlaan? Veel mensen vroegen zich dit vanochtend af toen daar op het fietspad twee brandweerwagens stonden bij een appartementencomplex.

 

Het antwoord luidt als volgt; Een bewoonster van het appartementencomplex was niet lekker geworden en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Het ambulancepersoneel kon met de brancard niet naar boven omdat de lift in het appartement complex simpel weg te klein was. De brandweer was snel ter plaatse en wist met behulp van de hoogwerker de vrouw naar beneden te hijsen.

 

De vrouw kon vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

 

De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks vanaf de drukke doorgaande weg richting het centrum van Apeldoorn. Het fietspad was gedurende de hulpverlening afgesloten. Fietsers moesten dus even om fietsen.

Reacties
T Wenum zegt: spacer
Is redelijk nieuwe appartement, waarom zit daar geen goede lift in.
Is men niet verplicht bij plaatsing lift dat die wettelijk aan een minimum moeten voldoen. Zo niet dan moet men dat opgenomen worden in het bestek cq als nog regelen.
Zou de gemeente sieren omdat te verplichten
11-08-20 22:58
Score: 3
Wilfred zegt: spacer
Geen gemeente aangelenheid maar bouwbesluit.
13-08-20 14:54
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines