Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:43:46 Graag Contact Mk Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
zaterdag 31 oktober 2020

MAANDAG 17|08

Hulpdiensten rukken groots uit naar ongeval in Lieren maar betrokkenen zijn er al vandoor

De hulpdiensten hebben nog rondom het water gekeken maar troffen enkel alleen onderdelen aan

LIEREN - De hulpdiensten zijn zondagavond iets voor middernacht groots uitgerukt naar Kanaal Zuid bij Lieren nadat er een harde klap werd gehoord en omwonenden twee auto's zagen staan. Er bleek een ongeval hebben plaatsgevonden.

 

Omwonenden belde direct 112 waarna brandweer, politie en ambulancedienst snel ter plaatse waren. Bij aankomst bleken de betrokken auto's echter er al vandoor te zijn gegaan. De één richting Apeldoorn, de ander richting Eerbeek.

 

De hulpdiensten hebben nog rondom het water gekeken maar troffen enkel alleen onderdelen aan.

 

De politie heeft van omwonenden een verklaring opgenomen, een omwonende verklaarde dat hij een harde klap hoorde en vervolgens ging kijken vanuit zijn raam, hij zag een auto half in de berm staan en bijna in het water naast een dikke boom. Toen hij naar buiten liep reed er een auto weg richting Apeldoorn, de bestuurder deed zijn raampje open en vertelde dat hij hem had geraakt waarna hij wegreed. De andere auto die half in de berm stond, reed achteruit en reed vervolgens vol gas richting Eerbeek.

 

Naast dat de bewoners die aan Kanaal zuid wonen, trok de harde klap ook vele campinggasten, die vervolgens ook nog eens op de zwaailichten afkwamen.

 

Kanaal zuid was vanwege het incident korte tijd afgesloten. Agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de betrokkenen maar voor zover bekend is er niemand aangetroffen.

Reacties
Bobbie zegt: spacer
Wauw! Ik stond een kleine boodschap te doen tijdens mijn verblijf op camping de bosgraaf. Plots hoorde ik een auto keihard piepend remmen waarop een harde knal hoorbaar was. Ik vertelde mn vriendin dat dit 100% zeker een aanrijding was waarop je vervolgens een auto volgas hoorde wegrijden. Verder niet gaan kijken (ben niet van het ramptourisme. Blijkbaar was er meer gebeurd dan verwacht.
17-08-20 20:44
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines