Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:02:11 Verzoek Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
zaterdag 23 januari 2021

WOENSDAG 09|09

Ambulance crasht tegen slagboom van recreatiepark in Voorthuizen

Hulpdiensten rukken groots uit

VOORTHUIZEN - De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt voor een ongeval met een ambulance aan de Brugveenseweg in Voorthuizen. Volgens 112 Meldingen Barneveld reed een ambulance (huisarts) omstreeks 21:30 uur tegen een slagboom van recreatiepark De Boshoek. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch team (MMT) kwam ter plaatse voor medische ondersteuning. De brandweer werd gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van beknelling.

 

Een chauffeur van de huisartsenpost kwam knel te zitten tussen de slagboom en de deur van zijn voertuig. De man wilde bij de slagboom de poort openen en had niet in de gaten dat zijn auto in de drive stand stond, terwijl hij wilde uitstappen. De auto rolde naar voren en de man kwam bekneld te zitten. De brandweer heeft de man na ruim een half uur uit zijn benarde positie bevrijd. Na inzet van het ambulancepersoneel en de opgeroepen traumahelikopter is de man met enkele breuken naar het ziekenhuis gebracht. De auto zal afgesleept worden.

 

Medewerkers van recreatiecentrum De Boshoek hebben de defecte slagboom weggehaald zodat deze hersteld kan worden. De auto raakte flink beschadigd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines