Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:31:53 Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
donderdag 24 september 2020

WOENSDAG 09|09

Meerdere gewonden bij frontale botsing in Loenen

Beide auto's raakten fors beschadigd en moesten worden afgesleept

LOENEN - Bij een frontale botsing op de Beekbergerweg ter hoogte van Loenen zijn woensdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Een van hen is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Het ongeval gebeurde rond 13.15 uur nadat de bestuurder van de grijze auto een file te laat opmerkte welke was ontstaan door werkzaamheden. De bestuurder ontweek de file door op de tegen gestelde rijbaan te gaan rijden maar kon niet voorkomen dat hij op een tegenligger botste.

 

De bestuurder van de grijze auto raakten gewond en moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de Opel, werden onderzocht in een ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

 

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, dit wordt onder andere gedaan door foto's en verklaringen van getuigen. Beide auto's raakten fors beschadigd en moesten worden afgesleept.

 

Vanwege het ongeval ontstond er een behoorlijke verkeerschaos rondom Loenen. De Beekbergerweg was namelijk vanwege het ongeval lange tijd volledig afgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines