Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:52:35 Bon-13 Stormschade N804 - Delenseweg,0 Hoenderloo Ede 067747 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoenderloo) (Bevelvoerder)
zaterdag 23 januari 2021

WOENSDAG 30|09

Jonge daders vandalisme nieuwe dorpshuis Voorthuizen bekend

De ouders van de beide jongens hebben zichzelf gemeld

VOORTHUIZEN - De daders van het met purschuim beschadigde en verf bekladde nieuwe ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen zijn bekend bij de politie.


Het betref twee minderjarige jongens uit Voorthuizen. Zij hadden niet de intentie om deze schade te veroorzaken. De ouders van de beide jongens hebben zichzelf gemeld. In overleg met politie, beheerder en gemeente zijn met de ouders afspraken gemaakt over de vergoeding van de schade.


Vandalisme aan het nieuwe ontmoetingscentrum en sporthal vond vorige week maandag plaats. In Voorthuizen leidde dit tot grote verontwaardiging.
Zonnepanelen, installaties, deuren en ramen werden met purschuim en verf beklad.


De kinderen gaven zelf aan dat ze niet wisten wat pur was en dat het schade zou veroorzaken. Ze hebben zowel van hun ouders als de politie een stevige reprimande gehad.


De komende weken zullen de hekken worden verwijderd, de opening van het nieuwe ontmoetingscentrum staat gepland voor november.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines