Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:01:15 Bon-01 Stank/hind. Lucht (meting) Talingweg Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
woensdag 25 november 2020

MAANDAG 26|10

Dode aangetroffen ‘onder verdachte omstandigheden’ in vrachtwagen op parkeerplaats langs A1 bij Ugchelen

De parkeerplaats is volledig afgesloten door Rijkswaterstaat

UGCHELEN - De politie heeft zondagavond een lichaam aangetroffen in een cabine van een vrachtwagen op de parkeerplaats Bruggelen langs de A1 ter hoogte van Ugchelen. Het gaat om een 49-jarige man uit Duitsland

 

Volgens de officier van dienst van de politie werd het lichaam aangetroffen door voorbijgangers. Het lichaam werd rond 22.15 uur aangetroffen. Toen zij het lichaam aantroffen hebben zij direct de politie gebeld waarna deze een groot onderzoek startte. De politie deed ter plekke onder andere onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer.

 

De parkeerplaats werd volledig afgesloten door Rijkswaterstaat. De technische recherche en forensisch onderzoekers hebben tot diep in de nacht onderzoek verricht. Rond 02.00 uur werd het lichaam overgebracht naar het mortuarium voor verder onderzoek.

 

Eerder op de avond liet een politiewoordvoerder al weten dat het lichaam onder "verdachte omstandigheden werd aangetroffen". Of er sprake is van een misdrijf wordt dus nog onderzocht. Rond 02.30 uur kon de officier van dienst hier nog geen antwoord op geven aangezien het onderzoek nog loopt.

 

Om 03.00 uur werd de vrachtwagen afgesleept, waarna de parkeerplaats weer werd vrijgegeven.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines