Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:01:15 Bon-01 Stank/hind. Lucht (meting) Talingweg Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
woensdag 25 november 2020

MAANDAG 16|11

Gewonde bij incident in Van der Valk Hotel bij Apeldoorn

De traumahelikopter landde op de middenberm van de Europaweg

UGCHELEN - De hulpdiensten zijn maandagochtend groots gealarmeerd voor een incident in het Van der Valk hotel in Ugchelen. Hierbij raakte een persoon ernstig gewond.

 

Rond 10.45 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen. Twee ambulances, meerdere politiewagens en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde op de middenberm van de Europaweg. Het slachtoffer lag in de gang van het restaurant. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer in afwachting van het medisch personeel van de traumahelikopter.

De artsen van het mobiel medisch team, hebben het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze onder begeleiding van de MMT arts per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

 

Nadat het slachtoffer met de ambulance was vertrokken steeg de traumahelikopter ook weer op. Bij het hotel bleven drie politiewagens achter, dit omdat de politie onderzoek doet naar de toedracht van het incident.

Reacties
Annemiek zegt: spacer
Ik heb 1e hulp verleend als gast van het hotel. Ben wel benieuwd hoe het met het slachtoffer gaat
18-11-20 19:04
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines