Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:04:09 Bon-02 Br Afval De Hovenlaan Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
zaterdag 23 januari 2021

ZATERDAG 09|01

Jongen (16) heeft harddrugs bij zich en jongen (14) loopt rond met gasalarmpistool

Voor beide incidenten zijn de verdachten aangehouden en verhoord, opvallend was wel de leeftijd van de beide heren

APELDOORN - Vrijdagavond kwam tijdens een verkeerscontrole naar voren dat de bestuurder geen rijbewijs had voor de scooter waar hij op reed. Toen hij zich moest legitimeren kon hij dit niet en werd hij gefouilleerd. Tijdens deze identiteitsfouillering werd harddrugs aangetroffen.

 

Bij een ander incident op dezelfde avond werd een melding gemaakt van een gelost schot uit een soort vuurwapen. Ter plaatse troffen wij meerdere jongens waarvan eentje inderdaad een pistool gelijkend voorwerp bij zich droeg. Dit bleek later een gasalarmpistool te zijn.

 

Voor beide incidenten zijn de verdachten aangehouden en verhoord, opvallend was wel de leeftijd van de beide heren. De verdachte met de harddrugs was 16 en de verdachte met het gasalarmpistool slechts 14 jaar. In zulke zaken kijkt de Raad van de Kinderbescherming en de Jeugdreclassering altijd mee met de officier van justitie. Die zitten samen om tafel en beslissen binnen enkele uren wat er met de minderjarigen moet gebeuren.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines