Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:46:23 Bon-11 Oms Brandmelding Hoofdbureau Politie Brandweer Europaweg Apeldoorn 067732 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
maandag 01 maart 2021

VRIJDAG 12|02

Wandelaar gewond bij valpartij in bosgebied Ugchelen

Het ambulancepersoneel werd halverwege het bosgebied door de Koninklijke marechaussee opgepikt

UGCHELEN - In het bosgebied langs de Otterloseweg ter hoogte van Ugchelen, is een man door nog onbekende reden gevallen. De man liep samen met zijn vrouw.

 

De politie en ambulancedienst rukten met spoed uit. Omdat de ambulance het bosgebied niet in kon, mede dankzij de sneeuw, werd er een terreinwagen van de Koninklijke marechaussee opgeroepen. Het ambulancepersoneel werd halverwege het bosgebied door de Koninklijke marechaussee opgepikt.

 

Het slachtoffer werd vervolgens in de terreinwagen gezet waarna hij in de ambulance verder werd onderzocht en behandeld. Voor zover bekend is de man naar het ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek.

 

Het was voor de hulpdiensten lastig om de exacte locatie te vinden omdat deze niet duidelijk was. De hulpdiensten vragen dan ook om duidelijk aan te geven waar je bent of iets van een herkenningspunt aan te geven.

Foto's
1/2
Reacties
T. Ploeg zegt: spacer
Ik wil de hulpverleningen van vrijdagmiddag 12 februari hartelijk danken voor de wijze waarmee ze mij geholpen in het bos bij het ’Leesten.
Dit betreft de ambulance diensten, de politie en Koninklijke Marechaussee.

Het mag naar de omstandigheden goed gaan.

M.vr.gr. T. Ploeg
16-02-21 14:12
Score: 4
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines