Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:20:36 Br Gezondheidszorg Hietveld Het Gebouw Stoppelbergweg Beekbergen Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Beekbergen) (Blusploeg)...
donderdag 15 april 2021

DINSDAG 06|04

A1 tussen Radio Kootwijk en Ugchelen volledig dicht na meerdere ongevallen

Het eerste ongeval gebeurde rond 09.00 uur op de A1 ter hoogte van de afrit bij Hoenderloo

UGCHELEN - Op de A1 bij Ugchelen heeft dinsdagochtend meerdere aanrijdingen plaats gevonden. Bij één van de aanrijdingen belandde twee voertuigen op de zijkant.

 

Het eerste ongeval gebeurde rond 09.00 uur op de A1 ter hoogte van de afrit bij Hoenderloo. Een bestelbus botste achterop een vrachtwagen, na de botsing kantelde de bestelbus. De bestuurder kon met behulp van omstanders uit het voertuig worden gehaald. De bestuurder werd door een met spoed ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en behandeld. Hij werd uiteindelijk ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

 

In de staart van de file, botste drie auto's op elkaar. Een bestelbus botste achterop een Land Rover. Door de klap belandde beide voertuigen op hun zijkant. De bestuurder van de bestelbus moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Hij raakte zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

In de Land Rover zaten twee personen. Eén van hen raakte lichtgewond en werd voor controle mee genomen naar het ziekenhuis. De andere kwam met de schrik vrij.

 

Vanwege het ongeval werd de A1 vanaf Radio Kootwijk richting Ugchelen volledig afgesloten met een lange file als gevolg. De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines