Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:39:56 Aanrijding Letsel Deventerstraat Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 20|04

Rietploeg uit Kootwijkerbroek ingezet bij woningbrand in Hoenderloo

Een alerte wielrenner fietste rond half 7 over de Weikamperweg in Hoenderloo toen hij rook van een rieten dak af zag komen

HOENDERLOO - De brandweer is dinsdagavond even voor 18.30 uur groots uitgerukt voor een melding van een woningbrand. Een alerte wielrenner fietste rond half 7 over de Weikamperweg in Hoenderloo toen hij rook van een rieten dak af zag komen. Hij aarzelde geen moment en waarschuwde de bewoners en de brandweer.

 

De brandweer rukte met twee blusvoertuigen, een hoogwerker, een waterwagen en een rietploeg uit. Brandweer Hoenderloo was snel ter plaatse en kon snel volle bak water op het riet spuiten waardoor de brand beperkt bleef.

 

Een rietploeg uit Kootwijkerbroek kwam met spoed ter plaatse en trok het riet verder uit elkaar om de brand goed af te kunnen blussen. Bij de brand raakte niemand gewond. Een groot deel van het dak zal gerepareerd moeten worden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines