Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:53:31 Aanrijding Letsel Zwolseweg Wenum Wiesel Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 24|04

Drie personen, waaronder kind maar ziekenhuis na ongeval op de Beekbergerweg

Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen

LOENEN - Op de Beekbergerweg tussen Beekbergen en Loenen heeft zaterdag aan het einde van de ochtend een auto ongeluk plaatsgevonden. Hierbij raakte drie personen gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 11:45 uur nadat de bestuurder van de Opel afsloeg richting de parkeerplaats van de Loenense Watervallen en een bestuurder van een BMW die vanaf Loenen kwam vol in de flank van de afslaande auto botste. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst bleek het letsel van de gewonden mee te vallen en kon de opgeroepen traumahelikopter retour.


Drie personen werden door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn, waaronder een kind van 11 jaar oud. Het gaat om de inzittenden van de Opel. De inzittenden van de BMW kwamen met de schrik vrij.


De politie sloot vanwege het ongeval de Beekbergerweg enige tijd volledig af. Dit zorgde voor lange files aan beide kanten van het ongeluk. De auto's raakte bij de botsing dusdanig zwaar beschadigd dat zij moesten worden afgesleept.


Veel mensen hebben het ongeval zien gebeuren en reageerde geschrokken. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines