Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:53:31 Aanrijding Letsel Zwolseweg Wenum Wiesel Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 04|05

Ook Theater op 't Zand 2021 kan helaas niet doorgaan

De vrijwilligers waren er klaar voor, de bouwploeg had de planning al gemaakt en de artiesten stonden te trappelen in de coulissen

KOOTWIJK - Het is niet anders: Theater op 't Zand 2021 kan helaas niet doorgaan. De organisatie heeft zo lang mogelijk gewacht in de hoop dat er een prachtig festival zou komen maar na onderling beraad vonden ze dat er te veel onzekerheden waren.

 

De vrijwilligers waren er klaar voor, de bouwploeg had de planning al gemaakt en de artiesten stonden te trappelen in de coulissen. Een eenzame uitkijktoren hoopte dat ze een spoor van gelukkige bezoekers zouden trekken door het mulle zand, volop genietend van muziek, dans en theater.

 

Onder het mom van "Doe, voel, kijk en luister" blikken we vooruit en hopen we onze trouwe bezoekers en alle natuurminnende festivalgangers volgend jaar te trakteren op een nog groener evenement met een podium voor de meer bekende artiesten en voor aankomend talent. Verrassend zal het zeker weer zijn op 16 juli 2022 !

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines