Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:39:56 Aanrijding Letsel Deventerstraat Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 11|05

Grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen in Apeldoornse wijk De Maten

De Explosieven opruimingsdienst heeft een deel van het vuurwerk meegenomen

APELDOORN - Aan de Minstreelshoeve in de Apeldoornse wijk De Maten heeft de politie dinsdagavond een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen.

 

Rond 18.00 uur traden volgens omwonenden de agenten de woning binnen. In de schuur achter de woning troffen de agenten een grote hoeveel 'illegaal' vuurwerk aan. Hierop werd een explosieven verkenner ingeschakeld die vervolgens de EOD inseinde. De Explosieven opruimingsdienst heeft een deel van het vuurwerk meegenomen. Het andere deel werd door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd. Het onderzoek bij de woning heeft in totaal zo'n 4 uur geduurd.

 

De politie heeft een persoon aangehouden. Het zou gaan om een bewoner van de woning. De buurt is geschrokken, een bewoonster laat weten 'wat nou als er brand was uitgebroken in het schuurtje, dan was het heel anders afgelopen.'

 

De politie kan momenteel niet meer zeggen dan dat zij een onderzoek zijn gestart en een verdachte aan het verhoren zijn. Over hoeveel kilo vuurwerk het gaat is dan ook nog niet duidelijk.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines