Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:39:56 Aanrijding Letsel Deventerstraat Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 04|06

Honderden auto's bijeen voor carmeeting in Apeldoorn

Politie houdt oogje in het zeil

APELDOORN - Honderden automobilisten zijn vrijdagavond bijeengekomen voor een carmeeting op de parkeerplaats bij Omnisport aan de Voorwaarts in Apeldoorn. De politie is ter plaatse om de aanwezigen in de gaten te houden, maar heeft (nog) geen bekeuringen uitgedeeld.

 

Bij een carmeeting komen liefhebbers van getunede (sportieve, opvallende) auto's bij elkaar om andermans voertuig te bewonderen. Het is niet de bedoeling elkaar uit te dagen voor een wedstrijdje hardrijden.

 

De groepsgrootte is echter een overtreding van de nog geldende coronamaatregelen. Vrijdagavond is het nog zo dat je met maximaal twee personen in groepsverband buiten mag zijn; vanaf zaterdag wordt dat verhoogd naar vier personen.

 

Er rijden agenten rondjes over het terrein van de parkeerplaats, om de aanwezigen in de gaten te houden. Daarnaast is de toegang tot het terrein afgesloten, zodat nieuwe deelnemers aan de carmeeting er niet bij kunnen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines