Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:39:56 Aanrijding Letsel Deventerstraat Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 07|06

Kat Ivy verliest pootje na beschieting, politie Apeldoorn zoekt getuigen

Het beestje kwam gewond thuis en na onderzoek door de dierenarts bleken er meerdere kogels in zijn lijf te zitten

APELDOORN - De politie in Apeldoorn is op zoek naar getuigen in verband met het zwaar mishandelen van kater Ivy. Deze kat is tussen vrijdag 4 juni 2021 17:00 uur en zaterdag 5 juni 09:30 uur minstens drie keer geraakt in het lijf door kogels van vermoedelijk een luchtbuks in de omgeving van de Oude Beekbergerweg in het Componistenkwartier (tussen Bernard Zweerslaan en Mendelssohnlaan) in Apeldoorn.


Het beestje kwam gewond thuis en na onderzoek door de dierenarts bleken er meerdere kogels in zijn lijf te zitten. Eén van de poten van het beestje zal geamputeerd moeten worden. Dit is niet de eerste kat die de afgelopen jaren beschoten is in deze buurt. Dit moet stoppen!


De politie hoort het heel graag als er iemand informatie heeft. Melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vermeld hierbij nummer 2021255989.

Foto's
1/1
Reacties
Eduard van Uffelen zegt: spacer
https://gofund.me/ae634f1f

Je kunt van katten vinden wat je wilt maar drie kogels erin schieten is niet de oplossing. Onze buren, waar deze lieve 1 jarige kater Ivy van is, willen het dier niet laten inslapen maar redden, hoewel ze de financiële middelen niet hebben en daarmee in de problemen komen. Ik laat dat niet gebeuren en heb gedoneerd en een inzameling opgestart. Kun je wat missen, help dan mee om Ivy te redden en deze dierenvrienden te helpen.
07-06-21 23:12
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines