Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:27:13 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
maandag 26 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 17|06

Burgemeester Ton Heerts vraagt Apeldoornse Oranjefans zo veel mogelijk thuis te blijven

Naast kans op besmettingen, leidde de bijeenkomst op de rotonde afgelopen zondag door rondrijdende auto's en het afsteken van vuurwerk ook tot mogelijk onveilige situaties

APELDOORN - Burgemeester Ton Heerts doet voor de komende EK voetbalwedstrijden een beroep op de medewerking van alle Apeldoornse Oranjefans en vraagt hen zo veel mogelijk thuis te blijven. "Zolang niet iedereen gevaccineerd is, is de kans groot dat feestjes zoals dat van afgelopen zondag op de rotonde in de Maten, leiden tot nieuwe uitbraken van corona. Ik ga ervan uit dat niemand dat wil."


Rotonde afgezet
Naast kans op besmettingen, leidde de bijeenkomst op de rotonde afgelopen zondag door rondrijdende auto's en het afsteken van vuurwerk ook tot mogelijk onveilige situaties. Om herhaling te voorkomen, wordt na de komende wedstrijden van het Nederlands elftal de rotonde in de Maten afgezet en wordt het verkeer omgeleid.

 

"Hulp van alle Apeldoorners nodig"
Zoals bekend, worden de komende tijd verschillende coronamaatregelen versoepeld. De burgemeester ziet dat het voor veel mensen mede daardoor steeds moeilijker wordt om zich nu nog wel aan de maatregelen te houden. "Natuurlijk begrijp ik dat, maar we lopen zo wel de kans dat het alleen maar langer duurt. Het blijft belangrijk dat we dit stap voor stap doen. Daarom vraag ik echt om de hulp van alle Apeldoorners hierbij. Dus: geniet van het voetbal, vier de successen, maar doe dat in kleine kring. Ook uit respect voor iedereen in de zorg en bij de GGD."

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines