Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:27:13 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
maandag 26 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 13|07

Ambulance op weg naar ongeval stopt voor hulp bij ander ongeval

Een tweede ambulance werd vervolgens gestuurd naar de gevallen scooterrijder

APELDOORN - De hulpdiensten werden dinsdagmiddag gealarmeerd voor een aanrijding op de Hoge Dries in Apeldoorn. Hier bleek een scooterrijder hard ten val te zijn gekomen en daarbij gewond te zijn geraakt.

 

Het ongeval gebeurde rond 15.00 uur nadat de scooterrijder de macht over het stuur verloor en hard ten val kwam. De man raakte lichtgewond. Hulpdiensten die onderweg waren naar het ongeval stuitte een straat eerder op een andere aanrijding. De ambulance stopte hier om hulp te verlenen. Een tweede ambulance werd vervolgens gestuurd naar de gevallen scooterrijder.

 

De scooterrijder is ter plaatse onderzocht en behandeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis, hij kon lopend naar zijn eindbestemming gezien zijn scooter fors beschadigd is geraakt.

Het tweede ongeval was op de Eendrachtstraat, hier was een mevrouw met haar fiets hard ten val gekomen. Het slachtoffer werd in de ambulance behandeld en onderzocht waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. Ze heeft in ieder geval een hoofdwond opgelopen.

 

Waardoor de vrouw ten val is gekomen is nog onduidelijk.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines