Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:59:02 Schietpartij Kooikersdreef Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
maandag 26 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|07

Onbekenden richten vernielingen aan in het Matenpark

Parkbezoekers en omwonenden zijn er woest over

APELDOORN - Onbekenden hebben in de afgelopen 24 uur zich flink thuis gehouden in het Matenpark in Apeldoorn. Parkbezoekers en omwonenden zijn er woest over.

 

In de afgelopen 24 uur hebben onbekenden in het Matenpark een tal van vernielingen aangericht. Zo is er onder meer een prullenbak vernield, een paal uit de grond getrokken en is het grasveld vernield door voertuigen die er hebben lopen crossen. Ook zijn er stoeptegels uit de grond gehaald en liggen nu los.

 

Op sociale media gaan er berichten rond dat het 'hangjeugd' zou zijn geweest maar andere spreken dit weer tegen, ook zegt iemand "Al zou het de hangjeugd zijn geweest? Die hebben niks te doen, kunnen ook niks doen door Corona, tja dan is het niet gek dat ze dit soort dingen gaan doen uit verveling"

 

De gemeente is inmiddels op te hoogte gesteld van de vernielingen. Of er door de gemeente aangifte wordt gedaan van vernieling is nog onduidelijk.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines