Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:27:13 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
maandag 26 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 20|07

Scooter in botsing met auto de Lange Amerikaweg in Apeldoorn

Een brandweerman die toevallig passeerde, heeft eerste hulp verleend

APELDOORN - Op de Lange Amerikaweg in Apeldoorn is vanochtend een scooter in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de scooter en een bijrijder, twee jongemannen, kwamen hierbij hard ten val en zijn door ambulancepersoneel behandeld. De bijrijder is meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Het ongeluk vond plaats vlak bij de McDonald's. De personenauto kwam van de Kayersdijk en reed richting de Landdrostlaan. De scooterrijder wilde oversteken toen hij werd geschept.

Vanwege de aanrijding werd de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een brandweerman die toevallig passeerde, heeft ter plaatse eerste hulp verleend.

 

De auto had een speciale airbag onder de motorkap, een zogenoemd stootkussen, speciaal voor gevallen waarbij mensen op de motorkap belanden bij een aanrijding. De airbag is hier ook gesprongen, waardoor het letsel van de twee opzittenden van de scooter mee lijkt te vallen.

Reacties
Anoniem zegt: spacer
Wel jammer dat het grootste gedeelte van het artikel niet juist is..het waren 3 jonge mannen van minderjarige leeftijd op een onverzekerde scooter, de brandweerman was niet als eerste ter plaatse. Dit waren omstanders die ook eerste hulp hebben verleend. De brandweerman heeft alleen de weg afgezet. Verder reed de scooter te hard en stak over zonder te kijken.
21-07-21 10:20
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines