Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:59:02 Schietpartij Kooikersdreef Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
maandag 26 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 20|07

Fietser zwaargewond naar ziekenhuis na aanrijding op de Wapenrustlaan in Apeldoorn

De klap tussen de auto en de fietser was zo hard, dat niet alleen de voorruit, maar ook het dak van de auto is ingedeukt

APELDOORN - Een fietser is dinsdag op de Wapenrustlaan in Apeldoorn geschept door een auto. Het slachtoffer is zwaargewond meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Het slachtoffer is volgens ooggetuigen een tienerjongen. Een traumahelikopter is aangevlogen, maar de jongen is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, net als het letsel dat de fietser opliep. De automobilist is ongedeerd.

 

De klap tussen de auto en de fietser was zo hard, dat niet alleen de voorruit, maar ook het dak van de auto is ingedeukt. De fiets van het slachtoffer is naar verluid een meter of vier door de lucht gevlogen.

 

De auto kwam vanuit het centrum en reed richting de Deventerstraatweg. Op de oversteekplaats aan de Wapenrustlaan gebeuren vaker ongelukken. Een maand geleden werd er ook al een fietser geschept.

 

Het ongeval zorgt voor veel oponthoud op de drukke Wapenrustlaan. De weg is in beide richtingen dicht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines