Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:07:13 Graag Bellen Mk Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
maandag 21 september 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|09

LEUSDEN - Maandagavond omstreeks 20:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden op supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Biezenkamp in Leusden.

 

De politie zoekt in de omgeving naar een ongeveer 16 jarige verdachte die na de overval is weg gelopen. Het signalement is licht getint, blauw shirt, zwarte joggingbroek, zwarte schoenen.

 

Tips? Bel nu 112!

VANDAAG 21|09

VEENENDAAL - Maandagavond 21 september rond 20.00 uur heeft mogelijk een overval plaatsgevonden op een snackbar aan de Doctor Colijnstraat in Veenendaal.

 

Of er iets is buitgemaakt, is niet duidelijk. De politie doet onderzoek.

VANDAAG 21|09

HOEVELAKEN - Maandagmiddag, even na 16:30 uur, zijn twee traumahelikopters opgeroepen in verband met een medische noodsituatie aan de Weidelaan in Hoevelaken. Uiteindelijk is de helikopter komend uit Amsterdam geland op een parkeerplaats aan de Weidelaan. De politie heeft het medisch personeel naar een woning aan de Weidelaan gereden. Eén persoon is op brancard met de ambulance meegenomen.

 

De helikopter is met tussenlandingen op vliegveld Hilversum en Amsterdam Umc locatie AMC uiteindelijk op Amsterdam UMC locatie VUmc geland. Mogelijk is er op vliegveld Hilversum getankt en een ...

1/1

VANDAAG 21|09

ZEEWOLDE - Op zondag 20 september kreeg de politie de melding van een steekincident. Op de Rosendael trof de politie een zwaargewonde 17-jarige jongen op de grond aan. Korte tijd later kon de politie in een huis in Zeewolde een 16-jarige jongen aanhouden. De politie zoekt getuigen of personen met meer informatie.

 

Rond 00.45 uur kreeg de politie de melding. Ter plekke ontfermden op dat moment omstanders zich over het zwaargewonde slachtoffer. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Uit het onderzoek ter plekke bleek dat in de omgeving van de Rosendael een ...

VANDAAG 21|09

APELDOORN - Maandag 21 september omstreeks half 5 vanmiddag werd brandweer Apeldoorn Zuid gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand aan de Pottenbakkersdonk. De bewoonster van een woning hoorde geknetter en trof vervolgens een brandende heg en schutting aan, de bewoonster belde vervolgens direct 112.

 

In afwachting van de brandweer is de bewoonster samen met andere buurtbewoners begonnen met het blussen van de brand, de buurtbewoners wisten nog voor aankomst van de brandweer de brand te blussen. De brandweer welke overigens snel ter plaatse was hoefde alleen nog maar een ...

VANDAAG 21|09

ROTTERDAM - De politie heeft maandagmiddag een persoon aangehouden nadat hij gedreigd had zijn woning aan de Achillestraat in Rotterdam mogelijk op te blazen. Omdat niet duidelijk was wat er precies aan de hand was werden meerdere hulpverleners ter plaatse gevraagd. Naast een arrestatieteam van de politie kwam er ook een Quick Response Team van de brandweer ter plaatse.

 

Met kogelwerende vesten aan gingen de brandweer en de politie uiteindelijk naar de woning. Aldaar kon de persoon worden aangehouden en naar het ziekenhuis worden gebracht. Het is niet bekend of de gaskraan ...

1/1

VANDAAG 21|09

VEENENDAAL - Zondagavond 20 september 2020 rond 23.00 uur is een 39-jarige man uit Veenendaal slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof nabij het honden-uitlaatveld op de Ruisseveen.


Het slachtoffer werd door twee mannen op een scooter benaderd. Zij bedreigden het slachtoffer om zijn spullen af te geven. Hierbij schuwden zij geen geweld. De twee verdachten gingen er op hun scooter vandoor in de richting van de woonwijk en voetbalclub GVVV. Het slachtoffer is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan.

 

Help mee met politieonderzoek
De politie heeft het incident in ...

VANDAAG 21|09

AMSTERDAM - Dinsdagnacht 3 mei 2020 werd op de hoek van de Borneolaan met de Panamalaan in Amsterdam-Oost de 29-jarige Omar Essalih doodgeschoten. In het onderzoek naar de dood van Essalih hield de politie al eerder twee verdachten aan en deelde dinsdag 15 september 2020 beelden van een mogelijk derde betrokkene: de 21-jarige Ismail el B.. Een paar dagen later, maandagochtend 21 september 2020, is deze verdachte in Amsterdam aangehouden.


El B. zit vast en zal in verzekering worden gesteld. Op dit moment deelt de politie in belang van het onderzoek geen verdere bijzonderheden over de ...

VRIJDAG 18|09

UGCHELEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 18 september werd na een achtervolging een inbreker aangehouden in Ugchelen.

 

Bij het natrekken van de personalia bleek de man internationaal gesignaleerd te staan. Tevens had hij nog een gevangenisstraf van 117 dagen open staan.

VRIJDAG 18|09

EDE - De vrouw van 55 uit Ede die sinds donderdag werd vermist, is terecht. Mevrouw is in redelijke gezondheid aangetroffen in haar woonplaats. Een omstander alarmeerde agenten.

 

De vrouw was sinds donderdagmorgen onvindbaar. Omdat de politie sprak van een 'urgente vermissing' werd een grote zoekactie naar haar gestart. Daarbij waren onder meer speurhonden, een team veteranen van het leger dat gespecialiseerd is in het zoeken van vermiste personen, en een politiehelikopter betrokken.

DONDERDAG 17|09

DEN HAAG / AMERSFOORT - De politie heeft donderdagochtend invallen gedaan in twee woningen in Den Haag en Amersfoort. Daarbij zijn een 17-jarige en 19-jarige Hagenaar en een 20-jarige Amersfoorter aangehouden. Ze worden verdacht van het op grote schaal verhandelen van gestolen inloggegevens van webwinkels.


De verdachten waren actief in een openbaar chatkanaal op chatapplicatie Telegram. Het Cybercrimeteam Rotterdam kreeg deze chatgroep in de gaten na onderzoek in een andere zaak.

 

Tijdens de invallen in de woningen zijn verschillende computers en mobiele telefoons onderzocht en ...

Meer artikelen

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren