Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:53:31 Aanrijding Letsel Zwolseweg Wenum Wiesel Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 11 mei 2021

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 11|05

ZWOLLE - De politie is op zoek naar getuigen van een brand in een sporthal aan de Van Wevelinkhovenstraat op maandagavond 10 mei. Omstreeks 20.15 uur kreeg de politie de melding dat brand was uitgebroken in de sporthal. De brandweer heeft de brand geblust.

 

Uit een eerste onderzoek is de oorzaak van de brand nog niet bekend geworden. De politie sluit brandstichting niet uit en is op zoek naar getuigen. Heeft u rond 20.15 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Van Wevelinkhovenstraat? Of heeft u iets anders gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze brand? Neem ...

VANDAAG 11|05

AMERSFOORT - Dinsdagmiddag 11 mei rond 16.15 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van het Neptunusplein met de Van Randwijcklaan in Amersfoort.

 

Een automobilist reed op de Van Randwijcklaan toen hij rechtsaf naar het Neptunusplein wilde afslaan. Een brommerrijder die daar parallel reed, werd niet tijd opgemerkt door de automobilist met een botsing tot gevolg. Het slachtoffer is, nadat hij was gestabiliseerd, overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval trok veel bekijks van het winkelende publiek.

1/1

VANDAAG 11|05

COEVORDEN - Een bestuurder van een bestelbus is dinsdagmiddag 11 mei tegen een boom gebotst aan de Ballast in Coevorden. Hij verloor door nog onbekende oorzaak de macht over stuur en botste met zijn bus tegen een boom.

 

Brandweer, politie en ambulance werden opgeroepen maar de bestuurder bleek ongedeerd. Het voertuig is beschadigd geraakt en wordt door een berger weggesleept.

1/1

VANDAAG 11|05

AMSTERDAM - Op maandagavond 10 mei 2021 is een 2-jarig kind gewond geraakt tijdens een schietincident in omgeving van het metrostation Kraaiennest. Het jonge slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en moest ter observatie de nacht blijven. De recherche is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 21:15 uur krijgt het Operationeel Centrum meerdere meldingen van schoten die zijn gelost in de omgeving van het metrostation Kraaiennest. Ter plaatse blijkt dat er een jong kind gewond is geraakt. Uit verschillende verklaringen blijkt dat twee verdachten betrokken zijn bij het ...

1/1

VANDAAG 11|05

ZWOLLE - Vandaag houden de gemeente Zwolle, omgevingsdienst, politie, Belastingdienst, UWV, Douane en RIEC Oost-Nederland samen een integrale controle op verschillende locaties in Zwolle.

 

De diensten controleren verschillende locaties in Zwolle. Het doel is om zicht te krijgen op de activiteiten van deze bedrijven. Er wordt gekeken naar bijvoorbeeld vergunningen, op naleving van de milieuregels, op accijnzen, verschillende vormen van (uitkerings)fraude, het gebruik van de panden etcetera. De controle wordt gehouden naar aanleiding van verschillende signalen van mogelijke ...

VANDAAG 11|05

APELDOORN - De brandweer is dinsdagochtend gealarmeerd voor een dier op hoogte aan het Karnhuis in Apeldoorn. Een jonge kat zat boven op het dak van een woning en kon niet zelfstandig meer naar beneden.

 

De eigenaresse van de kat, belde de brandweer. Zij vond het zo zielig evenals meerdere buurtbewoners. De kat zat namelijk al zo'n 24 uur op het dak te miauwen. Ook vannacht hield het katje de bewoners wakker, de kat heeft namelijk de hele nacht nog op het dak gezeten.

 

De opgeroepen brandweerlieden waren snel ter plaatse. Met behulp van een hoogwerker en een schepnet werd ...

1/1

VANDAAG 11|05

BARNEVELD - Een rechercheteam van de politie (bestaande uit 4 rechercheurs, eventueel uit te breiden indien nodig) is een onderzoek gestart naar geweld tegen de politie tijdens een demonstratie op 8 mei 2021 (die verboden was). Tijdens de demonstratie zijn politie-agenten belaagd met stokken, stenen en stalen pijpen die vooraf meegenomen waren.


Tegen meerdere agenten is geweld gebruikt; zo is één agent tegen het hoofd geschopt en gewond geraakt. Hoewel op de dag zelf niemand is aangehouden, is er wel direct foto- en filmmateriaal verzameld en zijn er getuigen gesproken. Vanuit het ...

VANDAAG 11|05

AMSTERDAM - Op dinsdagochtend 11 mei 2021 heeft de politie na uitgebreid rechercheonderzoek een man aangehouden die wordt verdacht van een gewapende overval op een telefoonwinkel aan de Kinkerstraat vorig jaar december.

 

Op die bewuste vrijdag 11 december renden even na 11:00 uur twee mannen de zaak in. Ze sprongen direct over de balie en bedreigden het personeel met een mes. Vervolgens namen ze een aantal telefoons van het merk iPhone weg en gingen er vandoor. De mannen sloegen bij het verlaten van de winkel linksaf en stapten op een gereedstaande witte brom- of snorfiets. Bij ...

GISTEREN 10|05

AMSTERDAM - Zondagochtend 9 mei 2021 is een 67-jarige vrouw beroofd aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam. Tijdens de beroving werd het slachtoffer mishandeld. De recherche is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 11:45 uur heeft het slachtoffeen afspraak met de verdachte aan de Valkenburgerstraat. Tijdens de overdracht ontstaat een schermutseling. De verdachte mishandelt het slachtoffer zodanig, dat zij ten val komt. Daarop neemt hij het geldbedrag weg van de vrouw en stapt vervolgens in een blauwe auto van het merk Opel; type Astra. In de auto zit een handlanger die vervolgens samen met ...

VRIJDAG 07|05

APELDOORN - Het gebouw van de politieacademie aan de Arnhemseweg moet grondig worden gerenoveerd. Daarom verhuizen de studenten van de politieacademie voor 1 jaar naar de Deventerstraat 46.

 

Vanaf 14 juni zal het pand officieel door de studenten in gebruik worden genomen. In verband met wat kleine aanpassingen kunt u binnenkort al bedrijvigheid zien rondom het pand.

VRIJDAG 07|05

GEMEENTE BARNEVELD - Heeft u een plan om uw leefomgeving meer duurzaam of gezelliger te maken? Bent u ondernemer en ziet u kansen voor Barneveld? Ben je een jongere en mis je iets in onze gemeente? Vindt u dat er meer aandacht moet komen voor een bepaald onderwerp of bepaalde groep mensen? De gemeenteraad is nieuwsgierig naar uw ideeën of oplossingen.

 

Denk aan ideeën over de openbare ruimte, groen, verkeer, milieu, jongeren, ouderenzorg, gezondheid, werken, horeca.

 

Hoe werkt het?
Stuur voor 27 mei uw ideeën naar [email protected] Schrijf kort en bondig. ...

Meer artikelen