Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:59:02 Schietpartij Kooikersdreef Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
maandag 26 juli 2021

Agenda

Donderdag 07 oktober

09:00
Online
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|07

NIJKERK - Zondagavond 25 juli rond 20.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Berencamperweg N301 in Nijkerk. Een auto is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een

naastgelegen sloot beland.

 

In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen om een slachtoffer uit een auto te bevrijden, maar dat bleek niet nodig. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. In de auto zat ook een kindje van ongeveer 2 jaar. Deze kreeg van de politie een traumabeertje

GISTEREN 25|07

ROTTERDAM - Zondag 25 juli is een enorme bloemenzee aan de Jongkindstraat in Rotterdam voor de doodgestoken 27-jarige man uit Rotterdam.

 

De man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgestoken. Wat voorafging aan de steekpartij is niet duidelijk. De politie heeft drie personen aangehouden en het onderzoek is in volle gang.

GISTEREN 25|07

APELDOORN - De politie is zondag 25 juli met meerdere wagens met spoed uitgerukt nadat er een alarmerende 112 melding binnen was gekomen van een schietpartij aan de Kooikersdreef in Apeldoorn.

 

Rond 21.00 uur kwam de melding bij de 112 meldkamer binnen. Meerdere politiewagens spoedde zich richting de Kooikersdreef. Agenten zochten de omgeving af maar troffen niets aan. De vraag of er daadwerkelijk iets heeft afgespeeld op de Kooikersdreef is dan ook nog maar de vraag.


Een politiewagen stond enige tijd op de hoek Kooikersdreef met de Kooikersplaats. Vlakbij basisschool de Kosmos. ...

GISTEREN 25|07

AMSTERDAM - Zondagavond 25 juli rond 18.00 uur is de bliksem ingeslagen aan de Voordewind in Amsterdam. Omwonenden hoorden een enorme klap waarna bleek dat de bliksem was ingeslagen op het dak van een woning.

 

De brandweer heeft de woning gecontroleerd op brand maar hiervan was geen sprake. Bij de inslag raakte niemand gewond. Het dak van de woning is daar de bliksem beschadigd en zal op een later moment gerepareerd worden.

GISTEREN 25|07

PUTTEN - Zondagmiddag 25 juli rond 15.55 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A28 in Putten.

 

Een automobiliste is met haar auto van de weg geraakt, heeft een lantaarnpaal uit de grond gereden en is in de sloot tot stilstand gekomen. De vrouw werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd en voor zover bekend raakte niet gewond. De schade aan de auto is flink en deze werd door een berger uit de sloot gehaald.

 

Het verkeer vanaf Nijkerk richting Harderwijk ondervond enige hinder.

GISTEREN 25|07

STEENDEREN - Op de J. F. Oltmansstraat in Steenderen is zondagmiddag 25 juli een Kanta, een zogeheten brommobiel, van de weg geraakt en op de kop in de sloot beland. De bestuurder van het voertuig kwam met de schrik vrij.

 

Het ongeluk gebeurde kort voor 12.30 uur. De bestuurder reed in de richting van Doesburg en verloor in een bocht door nog onbekende redenen de macht over het stuur. Het voertuig schoot vervolgens een stoeprand op en belandde op de kop in de sloot. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder werd ter plekke gecontroleerd, maar hoefde niet mee ...

GISTEREN 25|07

DEDEMSVAART - Bij een eenzijdig ongeluk op de N377 bij Dedemsvaart is zondag 25 juli een auto van de weg geraakt. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

 

De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is door een berger afgesleept. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

DONDERDAG 22|07

BARNEVELD - Op 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart ge├»ntroduceerd. Dit nieuw vormgegeven model voldoet aan de eisen van de Europese verordening 2019/1157 en aan de toezeggingen aan de Tweede Kamer.

 

Geen (spoed)aanvragen mogelijk
Vanwege deze overgang kunt u op 29 en 30 juli geen paspoort of identiteitskaart aanvragen, ook niet met spoed. Alleen de Koninklijke Marechaussee kan tijdens deze overgang een noodpaspoort afgeven.

WOENSDAG 21|07

AMSTERDAM - De recherche is een onderzoek gestart naar een brandstichting op de Cornelis Springerstraat in Amsterdam Zuid in de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 juli.


Rond 3.45 uur 's nachts komt er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van een melder die een harde klap zou hebben gehoord in de omgeving van de Cornelis Springerstraat. Agenten die ter plaatse komen zien dat er een kleine brand is ontstaan bij een portiek woning. Twee omstanders doven met water de grootste vlammen en de brandweer die enkele seconden later arriveert, dooft uiteindelijk de rest van het vuur. ...

DINSDAG 20|07

GARDEREN - Vanaf vrijdag 23 juli gaat de gemeente Barneveld maatregelen nemen om doorgaand vrachtverkeer uit de dorpskern van Garderen te weren. Tekstkarren op rotondes en op de omliggende (provinciale) wegen moeten vrachtwagenchauffeurs motiveren een andere route te rijden. Vrachtvervoerders uit de regio die nu via Garderen naar hun bestemming rijden krijgen een brief met alternatieve routes en het verzoek om die te nemen.

 

De maatregelen komen voort uit wensen van bewoners van Garderen. De dorpswegen zijn niet geschikt voor het verwerken van grote aantallen vrachtwagens. Ze ...

VRIJDAG 16|07

AMSTERDAM - In de nacht van donderdag 15 juli 2021 op vrijdag 16 juli 2021 is een 47-jarige man slachtoffer geworden van een straatroof. Er zijn twee verdachten, een 55-jarige en 24-jarige man, aangehouden.

 

Omstreeks 00:50 uur ontvangen politieagenten een melding van een slachtoffer die gewond op de grond ligt in de Oudezijds Achterburgwal. Ter plaatse treffen agenten het slachtoffer niet alleen gewond maar ook buiten bewustzijn aan. Na enige tijd komt hij weer bij en maakt kenbaar dat hij door twee personen op straat is aangesproken. Vervolgens zou hij zijn mishandeld en ...

Meer artikelen