Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:11:00 Bgm-01 Oms Brandmelding O0078 Jachthuis St. Hubertus Apeldoornseweg Hoenderloo Ede... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoenderloo) (Bevelvoerder)
donderdag 14 november 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 13|11

Nijkerk – Oprit 9 naar de A28 richting Harderwijk en Zwolle is enige uren afgesloten geweest voor het verkeer. Rond het middaguur is een bestelbus achterop een bestelauto gereden waarna de bestelbus via de berm en een sloot in het naastgelegen weiland tot stilstand kwam.

Gezien de ernst van het ongeval kwamen behalve politie en ambulance ook de brandweer ter plaatse. De bestuurders van de bestelauto konden uiteindelijk op eigen kracht de bestelbus uit en waren niet zwaar gewond.

 

Het lijkt er op dat bij het oprijden van de toerit gevaarlijke stoffen zijn verloren  door het ...

VANDAAG 14|11

BARNEVELD - De politie, BOA's van de gemeente Barneveld en Veilig verkeer Nederland hebben woensdagavond rondom het station Barneveld Centrum gecontroleerd op fietsverlichting.

 

Tientallen fietsers werden staande gehouden en de verlichting werd gecontroleerd. Mensen die de verlichting op orde hadden kregen een visite kaartje om een fiets te winnen op de site van de ANWB. Degene die de verlichting niet op orde hadden kregen, aldus wijkagent Dick vd Hunnik, een gratis setje verlichting aangeboden door Veilig Verkeer Nederland. Er werden geen bekeuringen uitgedeeld tijdens de ...

DINSDAG 12|11

EDE - Op dinsdag 12 november heeft er omstreeks 23:15 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Jan Th. Tooroplaan in Ede.

 

Volgens een getuige reed een Mercedes met volle snelheid een lantaarnpaal uit de grond waarna buurtbewoners naar buiten gingen en 112 belden. De bestuurder wilde wegrijden maar werd door de buurt tegengehouden. Toch wist de man te ontkomen en ging hij er met zijn fors beschadigde auto er vandoor. De lantaarnpaal is compleet vernield.

 

De hulpdiensten kwamen met spoed naar de ongevalslocatie toe maar konden daar niets betekenen. De politie is ...

DINSDAG 12|11

BARNEVELD - De brandweer van Barneveld heeft dinsdagavond 12 november een oefening gehouden bij het Oosterbos zwembad in Barneveld.

 

In de technische opslag ruimte van werd een melding gedaan van een brand. Eenmaal ter plaatse bleken twee personen vermist te zijn, van brand was echter geen sprake. Door een chemische reactie kwamen gevaarlijke stoffen vrij welke weer een reactie vormde die voor damp zorgde. In speciale chemiepakken moesten twee slachtoffers gered worden en de lekkage gedicht worden.

1/1

DINSDAG 12|11

AMSTERDAM - Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdagmiddag 12 november 2019 in de Jan Rebelstraat in Osdorp een man aangehouden die nog 300 dagen celstraf moet uitzitten.


Eerder op de middag kreeg de politie Amsterdam rond 14.15 uur een melding over een mogelijke gijzelingssituatie in een pand aan de Jan Rebelstraat. Al snel bleek dat ook Team FAST NL van de Landelijke Eenheid reeds een actie aan het voorbereiden was om de verdachte aan te houden vanwege de openstaande celstraf.

 

Gezien de melding van een mogelijke gijzeling werd de aanhouding rond 15.45 uur verricht door ...

DINSDAG 12|11

VOORTHUIZEN - Op de Hoofdstraat in Voorthuizen is dinsdagavond rond half 7 een ongeval gebeurd. Een fietser raakte gewond na te zijn aangereden door een auto.

 

Volgens een buurtbewoner is er nieuwe verlichting op de rotonde geplaatst waardoor het zicht erg slecht is. Daarnaast gebeuren er regelmatig ongevallen aldus de man.

 

Het slachtoffer gaat naar het ziekenhuis toe met onder andere een flinke hoofdwond.

 

Update

Het slachtoffer is inmiddels weer thuis.

DINSDAG 12|11

APELDOORN - Op de Europaweg ter hoogte van het politiebureau heeft dinsdagmiddag rond 16.35 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een voetgangster. De voetgangster raakte hierbij lichtgewond.

 

De vrouw werd door de auto aangereden en kwam hard op de voorruit terecht. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie was heel snel ter plaatse, het ongeval vond immers plaats voor het politiebureau.

 

De twee inzittenden van de auto, een man en een vrouw raakte niet gewond. Wel zijn zij erg geschrokken. Zij werden meegenomen naar het politiebureau om ...

DINSDAG 12|11

ROTTERDAM - Vanmorgen vroeg is een tankstation aan de Vredenoordkade overvallen door een nog onbekende man. Met geld uit de kassa ging hij ervandoor. Wie heeft iets gezien?


Rond 06:00 uur kwam een man met een getinte huidskleur en donker krullend haar en een spijkerbroek aan het tankstation binnen. Woordelijk bedreigde hij de caissière en deed een greep uit de kassa.

Hierna ging hij er vandoor in de richting van de Gerdesiaweg.

 

Agenten stelden direct een onderzoek in naar de verdachte. Helaas werd hij niet meer aangetroffen. Beelden zijn veiliggesteld en door de Forensische ...

MAANDAG 11|11

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 21 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 7 pogingen.


De inbraken vonden vooral in de avond en nachtelijke uren plaats. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam of deur.


In het Vermeerkwartier valt het op dat men via een plat dak of balkon een slaapkamerraam openbreekt. Deze inbraken spelen zowel 's avond als 's nachts.


Mocht u getuige zijn geweest van een van de genoemde woninginbraken of heeft u camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt ...

MAANDAG 11|11

HOEVELAKEN - Op zaterdag 2 november 2019, omstreeks 20:15 uur, is er op de Koninginneweg in Hoevelaken een boom op een personenauto gevallen. Hierbij is één persoon licht gewond geraakt.

 

De politie is op zoek naar personen die dit hebben zien gebeuren. U kunt daarvoor bellen naar: 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019489259.

ZATERDAG 09|11

AMSTERDAM - Op dinsdag 5 november 2019 heeft de politie op vier verschillende locaties in Amsterdam en Almere in totaal vier personen aangehouden op verdenking van witwassen, oplichting en hypotheekfraude. Het betreft twee mannen en twee vrouwen variërend in leeftijd 36 tot en met 61 jaar oud. Na de aanhoudingen zijn de woningen van de verdachten doorzocht. Hierbij is administratie in beslag genomen. Afgelopen vrijdag zijn de vier verdachten heengezonden, omdat er onvoldoende gronden zijn om ze voor te geleiden aan de rechter-commissaris. Als het onderzoek is afgerond, zal de officier ...

Meer artikelen

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld