Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:30:17 Bon-07 Brandgerucht Koningstraat Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | TS 7732 Apeldoorn Centrum

TS 7732 Apeldoorn Centrum

donderdag 21 maart 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|03

VEENENDAAL - Woensdagavond 19:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Buurtlaan West in Veenendaal. De brandweer kwam met een tankautospuit en een hoogwerker.

 

Ter plaatse viel de brand wel mee. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd.

GISTEREN 20|03

KOOTWIJKERBROEK - Een auto is woensdagmiddag in Kootwijkerbroek tegen een pomp van een onbemand tankstation gereden. Dat gebeurde na een frontale botsing met een andere auto.

 

Het ongeval op de Garderbroekerweg werd rond 17.15 uur gemeld. Beide bestuurders zijn nagekeken in de ambulance, maar ze leken niet gewond te zijn.

 

De schade aan de pomp valt mee. Beide auto's raakten wel zwaar beschadigd. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

GISTEREN 20|03

ROTTERDAM - De hulpdiensten zijn woensdag 20 maart uitgerukt voor een incident bij Wilhelmsen Ships Service aan de Willem Barentszstraat in Rotterdam. In een loods vol chemicaliën is de schuimblusinstallatie afgegaan. De loods is inmiddels gevuld met schuim.

 

Er zouden ook chemicaliënlekken in de loods. Dit dreigt de openbare op te stromen vandaar dat de hulpdiensten groot hebben opgeschaald. De naastgelegen A15 ondervind nog geen hinder van het incident. De brandweer heeft inmiddels een scherm van schuim gelegd aan de kant van de A15.

GISTEREN 20|03

APELDOORN - Aan het Schoutenveld in Apeldoorn heeft woensdag 20 maart een overval plaatsgevonden op een woning. Na de overval is één persoon gevlucht.

 

De politie is in de omgeving opzoek naar de dader. Of er iets is buitgemaakt bij de overval is niet bekend. Bij de overval is een vrouw gewond geraakt. Volgens de politie was er bij de overval een blanke man van rond de 20 jaar bij betrokken 1.80, slank postuur.

1/1

GISTEREN 20|03

BARNEVELD - Ouders van kinderen die merken dat de taalontwikkeling van hun kind achter blijft, of dat het lezen lastig gaat, kunnen gebruikmaken van de voorlezers van de VoorleesExpress. Donderdag 28 maart van 13.30 tot 14.30 uur wordt er voor die ouders een informatiebijeenkomst gehouden in de Bibliotheek Barneveld over wat de VoorleesExpress voor hen kan betekenen. Alle ouders krijgen na afloop een leuk presentje. De bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk en van tevoren aanmelden is niet nodig.

 

De VoorleesExpress maakt (voor)lezen leuk!
Coördinator van de ...

1/1

GISTEREN 20|03

BARNEVELD - Drie trotse cursisten namen dinsdag 19 maart het certificaat van de cursus Digisterker in ontvangst in de Bibliotheek Barneveld. Tijdens de cursus waarin de deelnemers vier weken lang iedere dinsdag twee uur aan het werk waren, leerden zij zelfstandig online overheidszaken te regelen. Zij werden begeleid door twee vrijwilligers


In april nieuwe cursus Digisterker
Bent u ook nog niet zo ervaren met het online aanvragen van toeslagen bij de overheid of voelt u zich onzeker om andere overheidszaken online af te handelen? Tijdens de cursus Digisterker leert u waar u op moet letten ...

GISTEREN 20|03

BUNSCHOTEN - De politie is woensdag 20 maart met veel eenheden ter plaatse bij de LIDL supermarkt aan de Broerswetering in Bunschoten. Ook de politieheli is ter plaatse en kijkt mee vanuit de lucht.

 

Het is nog onduidelijk wat er aan de hand is. De politie is ook in de wijk opzoek. Getuigen vertellen dat een diefstal heeft plaatsgevonden dat kan de politie nog niet bevestigen.

GISTEREN 20|03

APELDOORN - In een woning in Apeldoorn heeft de politie woensdagochtend een hennepkwekerij opgerold. Ook vonden agenten ruim 14 kilo gedroogde hennep.


De politie deed de inval in de wijk Apeldoorn Zuidwest. In de woning is één aanhouding verricht. Het is niet bekend of het om de bewoner gaat.

 

De aangetroffen planten, drugs en apparatuur worden vernietigd.

GISTEREN 20|03

ROTTERDAM - Een 63-jarige buschauffeur is dinsdagmiddag rond 15.00 uur aan de Groenix van Zoelenlaan mishandeld door een passagier. De politie hield de 17-jarige verdachte aan.

 

Tijdens de rit ontstond een woordenwisseling tussen de chauffeur en de verdachte, waarna de chauffeur twee klappen op zijn gezicht kreeg. Hij raakte gewond aan zijn neus. De chauffeur nam na de mishandeling direct contact op met de meldkamer van de busmaatschappij. Van daaruit werd de politie gealarmeerd. Agenten hielden de jongen aan. De politie onderzoekt wat zich exact heeft afgespeeld in de bus.

...

GISTEREN 20|03

SCHIEDAM - De politie is naar aanleiding van een gewapende overval op een supermarkt aan de 's-Gravelandseweg in Schiedam een groot onderzoek gestart. Binnen drie kwartier werd de eerste overvaller aangehouden, naar de tweede wordt gezocht.

 

Rond kwart over negen vanmorgen kwam een melding binnen van een gewapende overval. Twee mannen bedreigden het winkelpersoneel met een wapem en gingen er vervolgens met onder meer geld vandoor. Ze vluchtten op een scooter.

 

Groot onderzoek
De politie startte direct een groot onderzoek in de omgeving van de 's-Gravelandseweg, en wist al ...

DINSDAG 19|03

EDE - De politie in Ede is op zoek naar een 72-jarige vrouw met een rollator en een infuusnaald in haar arm.

 

De vrouw is 1,65 m, grijs haar, bril, taupe jas, zwart met rode pyama broek. Tips? Bel nu 112!

 

Update

Het verzoek om uit te kijken naar de vermiste vrouw in Ede kan vervallen. Mevrouw is aangetroffen. Bedankt voor uw medewerking.

Meer artikelen

Agenda

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand