Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:51:47 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
vrijdag 03 april 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 03|04

ROTTERDAM - Een tankstation aan de Groene Kruisweg was donderdagavond doelwit van een overval. Een man met een mes en stok bedreigde de aanwezige medewerker en vertrok met geld. Niemand raakte gewond. De politie spreekt graag met getuigen.


Even na 23:30 uur kwam de donker geklede man van 20 tot 25 jaar binnen en schreeuwde in het Engels dat hij geld wilde. Hij vertrok met de inhoud van de kassalade en liet de medewerker geschrokken, maar ongedeerd achter. Agenten stelden camerabeelden veilig en doen sporenonderzoek, maar konden nog niemand aanhouden.

 

Iets gezien?
Was u getuige ...

1/1

VANDAAG 03|04

AMSTERDAM - Bij een aanrijding op de Keizersgracht op vrijdag 3 april 2020 omstreeks 07.05 uur is een scooterrijder overleden. De politie stelt een onderzoek in.

 

Nadere bijzonderheden volgen als de politie het slechte nieuws bij de familie heeft gebracht. De bestuurder van de vrachtauto is overgebracht naar het bureau voor verhoor.

1/1

VANDAAG 03|04

BARNEVELD - Burgemeester Asje van Dijk vraagt in een videoboodschap inwoners van de gemeente Barneveld om vol te houden en moed te houden. En om samen met elkaar het beste ervan te maken.

 

Hij roept ook op om afstand te houden en te genieten van de zon. Ver van elkaar vandaan, maar dichtbij met je hart.

1/1

VANDAAG 03|04

Beste Veenendalers,

 

Soms valt het mij zwaar, geen ontmoetingen met collega’s, geen vergadering met de gemeenteraad in de raadszaal. Geen gesprekje op straat of een bezoek aan een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert.

 

Hoe vergaat het u en jullie? Die vraag houdt mij regelmatig bezig.
Lukt het met leren en volgen van lessen thuis?
Hoe gaat het thuiswerken?
Hoe gaat het met je als je wel naar je werk gaat.
Hoe is het met jou, die het sporten of de muziekles erg mist.
Eindeloze rij met vragen.

 

Het is niet niks wat we iedere dag te verwerken krijgen. Afgelopen dinsdag ...

VANDAAG 03|04

EMMEN - Op de kruising Reeweg / Odoornerweg in Emmen vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen een motor en tractor. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

 

Wat de oorzaak van het ongeval is, zal moeten worden onderzocht. De motorrijder was voor onderzoek in de ambulance.

VANDAAG 03|04

BEEKBERGEN - Vrijdagochtend 3 april kwam er bij de politie een melding van een steekincident op recreatiepark Eikenberg aan de Klein Paradijs in Beekbergen.

 

Zowel de politie als ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De politie zette direct een omgeving af rond een plek waar veel bloed lag. De gewonde is door het ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Een vrouw werd aangehouden als verdachte.

 

Uit onderzoek is inmiddels duidelijk dat het incident, waarbij een man gewond is geraakt, in het chalet geen misdrijf betreft maar een ...

VANDAAG 03|04

WAGENINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 3 april zijn op de Pomona in Wageningen 2 auto's uitgebrand. Omwonenden belden omstreeks 2 uur de hulpdiensten.


De brandweer had moeite het vuur te bedwingen, dit kwam omdat de tank van een van de voertuigen ging lekken. Het gaat om een Opel Mokka en een Citroën DS. Hoe de brand is ontstaan wordt nog verder uitgezocht.


Volgens een omwonende is het de laatste dagen regelmatig onrustig op de Pomona. Deze autobrand ontstond op nog geen 100 meter afstand van de plaats waar op 17 januari meerdere auto's zijn uitgebrand.

...

VANDAAG 03|04

SCHERPENZEEL - Een inwoner van Scherpenzeel is woensdag 1 april in zijn woonplaats overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dit is het eerste overlijden na besmetting door het coronavirus in de gemeente Scherpenzeel. Burgemeester Harry de Vries: "Mijn medeleven gaat uit naar familie en nabestaanden."

 

De overledene is positief getest op het coronavirus. In verband met de privacy van de overledene en de familie geeft de gemeente verder geen persoonlijke informatie.

 

De Vries leeft mee met de nabestaanden en indirect met alle inwoners. "Ik realiseer mij heel goed ...

GISTEREN 02|04

ROTTERDAM - Na diverse meldingen dat er op de Asserweg, gisteravond rond kwart voor tien, werd geschoten, hielden agenten twee mannen van 42 en 25 jaar oud aan. Beiden bleken lid van Caloh Wagoh.


Naar aanleiding van diverse meldingen dat er bij een ruzie gebruik werd gemaakt van vuurwapens gingen verschillende politieauto's naar de Asserweg. Direct werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en getuigen gehoord. Hierbij werd een huls aangetroffen.

 

Aan de hand van getuigenverklaringen zijn de inzittenden van een auto, die geparkeerd stond aan de Loderstraat, aangehouden. Dit ...

WOENSDAG 01|04

BARNEVELD - Barneveld Magazine en Optisport hebben besloten om de diploma-actie de schatkist zoals die is aangekondigd op pagina 8 van de maarteditie van het magazine voor nu komt te vervallen.

 

Het lijkt ons niet verantwoord om kinderen op schatkistjacht te sturen als iedereen wordt geacht zoveel mogelijk binnen te blijven. Wij betreuren dit natuurlijk zeer maar hebben geen keuze.

 

Het goede nieuws is dat we hopen dat eind juni de situatie dusdanig is verbeterd dat de kinderen weer naar buiten mogen (en mogen zwemmen). Daarom verschuiven we de actie naar de juni-editie ...

WOENSDAG 01|04

AMERSFOORT - In één avond en nacht vinden er vijf straatroven plaats in Amersfoort. De eerste twee vinden plaats in de buurt van park Schothorst, de andere drie op de Hoefseweg in Amersfoort.

 

Op zaterdagavond 14 maart vindt er rond 21.35 uur een poging tot straatroof plaats op het Enkeerdpad in park Schothorst in Amersfoort. Ongeveer tien minuten later, rond 21.45 uur vindt een straatroof plaats in hetzelfde park, maar dan op het Winkelpad. Het gaat hier vermoedelijk om dezelfde daders (verdachte 1 en verdachte 2).

 

Signalement

Verdachte 1

  • Jonge man
  • Ongeveer 1.80 ...

Meer artikelen

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren