Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:37:28 Verzoek Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
vrijdag 27 november 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|11

SCHIEDAM - Donderdagavond is er een jongen in zijn been gestoken in de wijk Nieuwland na een ruzie. Meerdere jongens in donkere kleding vluchtten richting Vijfsluizen. De politie roept getuigen op zich te melden.

 

Donderdag iets voor 17.00 uur vond er een steekincident plaats aan het Nieuwlandplein. Er was een ruzie geweest tussen meerdere jongens. Een jongen van 17 jaar werd hierbij in zijn been gestoken. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte meteen een onderzoek en sprak met getuigen. De verdachte, in het zwart gekleed met hoody op, vluchtte ...

GISTEREN 26|11

HARDERWIJK - Donderdagavond 26 november is wateroverlast ontstaan in een woning aan de Breezand in Harderwijk. De brandweer werd omstreeks 20:30 uur ingezet.

 

Hoe de wateroverlast heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk.

GISTEREN 26|11

TWELLO - Op de Oude Wezeveldseweg in Twello is donderdagavond even voor 19.45 uur een auto volledig uitgebrand.

 

De auto reed over de Oude Wezeveldseweg toen zijn auto plots vlam vatte, waarschijnlijk door een technisch mankement. De man zette zijn auto meteen aan de kant en kon de auto op tijd verlaten. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De weg was tijdens de inzet afgesloten voor verkeer. De auto is afgesleept.

GISTEREN 26|11

APELDOORN - Op de A1 ter hoogte van Apeldoorn Zuid in de richting van Deventer heeft donderdagavond even na 19.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij raakte niemand gewond.

 

Na vermoedelijk een fout bij het invoegen werd de personenauto aangetikt door de vrachtwagen waarna hij in de vangrail tot stilstand kwam. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen, maar de man kon zelfstandig het voertuig verlaten waardoor de brandweer niet uit hoefde te rukken.

 

De auto is afgesleept door ...

GISTEREN 26|11

BARNEVELD - Aan de Patrijzenhof in Barneveld heeft donderdagavond rond 18:45 uur brand gewoed in een schuur van een woning. Bij de brand kwam veel rook vrij.

 

Niemand raakte gewond bij de brand. De brandweer onderzoekt de oorzaak van de brand.

1/1

GISTEREN 26|11

BARNEVELD - Een vaccin tegen het coronavirus kan een einde maken aan de coronacrisis. Als een vaccin goed werkt en veilig is, start begin 2021 het vaccineren. Dat zegt de Rijksoverheid. De vaccinatie is gratis.

 

Onderzoekers zijn nu volop bezig met de ontwikkeling van vaccins. Zij onderzoeken of het vaccin veilig is en werkt bij mensen. Zodra er een goedgekeurd is, krijgen de eerste groepen dit vaccin.

 

Belang van vaccineren
"Als gemeente onderstrepen we het belang van vaccineren tegen het coronavirus," zegt wethouder Hans van Daalen. "Het vaccin beschermt uzelf, maar ook ...

1/1

GISTEREN 26|11

HUIZEN - Een 17-jarige jongen was woensdagavond 26 november het slachtoffer geworden van een straatroof op de Randweg. De verdachten gingen er met zijn spullen vandoor. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer had rond 21.30 uur met iemand afgesproken op het fietspad langs de Randweg in Huizen. Ter hoogte van de kinderboerderij zag hij zijn afspraak, samen met een andere jongen die hij niet kende.


Nadat ze wat hadden gepraat werd het slachtoffer uit het niets geslagen. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een wapen zijn spullen afstaan. De twee daders gingen er daarna vandoor in de ...

WOENSDAG 25|11

EDE - Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

 

Burgemeester René Verhulst: "Niets is zo moeilijk als het voorspellen van de toekomst. We weten ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

MAANDAG 23|11

AMERSFOORT - Zondagavond 22 november tegen middernacht, zijn drie mannen op het Plantsoen Noord, vlak bij Grote Spui, bedreigd en is gepoogd te beroven.

 

Drie mannen, van 18 (2x) en 19 jaar oud, zaten zondagavond tegen middernacht op een bankje op het Plantsoen Noord in Amersfoort, vlakbij Grote Spui. Terwijl ze met elkaar in gesprek waren, kwamen er twee mannen op hen aflopen. Eén van hen leek een steekwapen in zijn handen te hebben. Wat de bedoeling van de twee mannen was, werd al snel duidelijk toen ze de mannen de opdracht gaven telefoons en portemonnees af te

...

ZATERDAG 21|11

ARNHEM - Op vrijdagavond 20 november kreeg de politie meerdere meldingen van grote groepen jongeren die overlast veroorzaakten door vuurwerk af te steken in de wijk Geitenkamp. Ook werd er vuurwerk naar auto's gegooid. Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding dat er op het Marktplein in de lucht zou zijn geschoten, dat wordt nog onderzocht.


Op het Marktplein trof de politie een grote hoeveelheid mensen aan. De politie hield een 27-jarige man uit Arnhem aan op verdenking van verstoring van de openbare orde en opruiing. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. En ook de komende tijd ...

Meer artikelen

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren