Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:55:25 Aanrijding Letsel Molenstraat Burgemeester Jhr. Quarles Van Uffordlaan Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 04 juli 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 04|07

AMSTERDAM - Zaterdagmiddag 4 juli 2020 werd op de Hoogoorddreef in Amsterdam-Zuidoost een zwaargewonde man aangetroffen. Hoe hij aan zijn letsel komt, staat nog niet vast, maar de man is hoogstwaarschijnlijk neergestoken. De recherche onderzoekt de zaak en spreekt graag met mensen die mogelijk meer weten.

 

Rond 13.00 uur belt de medewerker van een cultureel jongerencentrum aan de Hoogoorddreef de politie: een andere aanwezige in het pand is zeer zwaar gewond geraakt en heeft met spoed medische hulp nodig. Op de locatie treffen agenten inderdaad een man met ernstig letsel aan. ...

VANDAAG 04|07

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 4 juli rond 14.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A1 in Amersfoort.

 

Een gezin is met hun auto van de weg geraakt en meters verderop tegen de wal in de berm tot stilstand gekomen. Medeweggebruikers hebben eerste hulp verleend. Eén slachtoffer werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 

De moeder en de twee kinderen waren hevig geschrokken van het ongeval. De kinderen kregen een traumabeertje en ze werden door politie naar een veilige plek vervoerd. De auto werd afgesleept door een berger.

...

VANDAAG 04|07

ROTTERDAM - Zaterdagmiddag 4 juli rond 15.35 uur is brand ontstaan in een vrachtschip na bij de Waalhaven Zuidzijde - S101 in Rotterdam.

 

Het vrachtschip ligt in de Waalhaven bij Boei 29 en is mogelijk geladen met veevoer voor wat nu bekend is. Het drone team van de gezamelijke brandweer is met spoed aanrijdend om overzicht te krijgen van wat er zich afspeelt aan boord van het vrachtschip. Aangezien het niet bekend is of er ook gewonden aan boord zijn staan ook een ambulance gereed voor het geval dit nodig mocht zijn.

VANDAAG 04|07

OMMEN - Er heeft zaterdagmiddag een brand gewoed in een bedrijfspand van een lasbedrijf aan de Vermeerstraat in Ommen. De brandweer werd kort na half vier opgeroepen naar de loods aan de oostelijke kant van het bedrijventerrein. Binnen was brand ontstaan in of bij een kast die tegen een buitenwand stond. Hoe dit precies kon gebeuren is nog onduidelijk.

 

Volgens de aanwezige eigenaar zouden in deze kast alleen laselektroden hebben gelegen. Er werd met handblussers een bluspoging ondernomen. De brandweer heeft het vuur uiteindelijk gedoofd. Bij de brand kwam veel rook vrij. Ook de ...

VANDAAG 04|07

HIERDEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juli is er brand geweest bij een woning aan de Biesteweg in Hierden. De brand begon rond 1.30 uur bij een auto die naast het huis stond. De vlammen sloegen over naar het huis, dat voor een deel uitbrandde. De politie sluit niet uit dat de auto in brand is gestoken, en is daarom op zoek naar getuigen.

 

Wie heeft er in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juli iets opvallends gezien in de buurt van de Biesteweg? Of wie heeft er andere informatie over de brandstichting? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-8844.

...

VANDAAG 04|07

WAGENINGEN - Tientallen voetbalsupporters demonstreerden zaterdagmiddag op het 5 Mei Plein in Wageningen voor meer vrijheid in de coronacrisis. Meerdere actievoerders zochten de confrontatie met de politie.


De Mobiele Eenheid heeft het plein met betogers rond 16.00 uur schoongeveegd, waarna tientallen demonstranten zich verspreidden door de stad. De politie zegt dat het gaat om een groep actievoerders 'die de openbare orde wilden verstoren'.

 

De betogers toonden spandoeken met teksten als: 'Vrijheidsstrijders'. Ze deden dat op het 5 Mei Plein, de plek waar aan het einde van de Tweede ...

VANDAAG 04|07

AMERSFOORT - Zaterdag 4 juli omstreeks 12:55 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeluk op de Stadsring in Amersfoort.

 

De hulpdiensten zijn met meerdere voertuigen uitgerukt naar de kruising met de Molenstraat. Naast de politie en ambulance werd ook de traumahelikopter oproepen, deze hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht.

 

Volgens de politie ging het om een vrouwelijke fietser die ongelukkig ten val was gekomen met haar fiets. Door de regen was het fietspad dusdanig glad geworden.

...

VANDAAG 04|07

ROTTERDAM - Vannacht rond 02.00 vond er een vechtpartij plaats tussen een groep mannen op de van Vollenhovenstraat in Rotterdam Centrum. Hierbij zou een vuurwapen getoond zijn en mogelijk ook geschoten. Er zijn geen gewonden gevallen. Een korte zoekslag leidde naar een verdachte. Niet ver van de verdachte vandaan vonden agenten een vuurwapen. De man is aangehouden, het wapen in beslag genomen.

 

Agenten kregen vannacht een melding van een vechtpartij tussen een groep mannen waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Eenmaal aangekomen op de van Vollenhovenstraat was de groep al uiteen. ...

GISTEREN 03|07

WEKEROM - De gemeente Ede doet regelmatig onderzoek naar de grondwaterkwaliteit rond stortplaats de Belt in Wekerom. Ook dit jaar is er een nieuwe monitoring uitgevoerd. Hierbij is op tien locaties het grondwater bemonsterd en geanalyseerd.

 

Verbetering grondwaterkwaliteit
De grondwaterkwaliteit is tussen 2018 en 2020 licht verbeterd. De gemeten concentraties in het grondwater zijn stabiel gebleven of afgenomen. Het gaat om concentraties van zware metalen, xyleen, naftaleen, fenantreen, chloride en chloorbenzeen. De gemeente voert deze monitoring om de twee jaar ...

DONDERDAG 02|07

AMSTERDAM - Op woensdagavond 1 juli rond 23.40 uur heeft er een gewelddadige straatroof plaatsgevonden op de Schonerwoerdstraat in Amsterdam Zuidoost. De politie is op zoek naar twee verdachten en vraagt getuigen zich te melden.


Het slachtoffer stapt rond 23.35 uur uit bij het metrostation Reigersbos en loopt in de richting van het Snodenhoekpark. Op de Schonerwoerdstraat ter hoogte van een kinderopvang wordt hij vanachter benaderd door twee mannen. Een van de mannen heeft een vuurwapen bij zich en bedreigd hiermee het slachtoffer. Er wordt grof geweld gebruikt en ze beroven het ...

DONDERDAG 02|07

EDE / ARNHEM - In de nacht van 29 op 30 juni werd bij een woninginbraak in Ede een auto gestolen. Agenten van de Landelijke Eenheid kregen het gestolen voertuig in de gaten en volgden deze. De auto werd op de Amsterdamseweg in Arnhem aan de kant gezet. Zij hielden de bestuurder van de auto, een man van 28 jaar uit Ede, aan op verdenking van heling.

 

Politie Ede doet het onderzoek naar de woninginbraak en diefstal auto.

Meer artikelen

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren