Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:53:31 Aanrijding Letsel Zwolseweg Wenum Wiesel Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 11 mei 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 10|05

ZEIST - De 48-jarige Kim is sinds 9 mei 2021 omstreeks 19:45 uur vermist uit Zeist. Zij is het laatst gezien in Zeist omgeving Verlengde Slotlaan. Zij is vertrokken in onbekende richting. Zij is te herkennen aan een gewatteerde groenige jas en halflang donker haar. Ze verplaatst zich waarschijnlijk te voet.

 

Familie en politie maken zich grote zorgen om haar. Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

ZONDAG 18|04

WEKEROM - Sinds zondagmorgen 18 april wordt een verwarde man op een op electrische fiets vermist. De politie is een grote zoekactie gestart. Lange tijd vloog de politie helikopter boven een stuk bosgebied tussen de Wekeromseweg, Apeldoornseweg, Immenweg en de Roekelseweg in Wekerom. Ook waren vijf politiewagens in het bos en twee agenten op de bike's.

 

Volgens omstanders gaat het om een man van rond de 30 jaar die agressief kan over komen. De man rijdt op een elektrische fiets, is 180 cm lang, blank en heeft een zwarte muts. Daarnaast een groene trui en kaal opgeschoren ...

1/1

VRIJDAG 02|04

APELDOORN - De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de vermissing van een 29-jarige man uit Apeldoorn. De politie maakt zich zorgen over de man. Het vermoeden bestaat dat de man niet vrijwillig vertrokken is.

 

De man is zondag 28 maart 2021 aan het begin van middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en daar niet teruggekeerd. Zijn partner heeft zijn vermissing zondagavond gemeld bij de politie. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man.

 

De man is zondag in de middag in Deventer ...

DINSDAG 06|04

APELDOORN - Het onderzoek naar de vermist man uit Apeldoorn gaat nog steeds door. Het gaat om de 29-jarige Ercan Özturk uit Apeldoorn. De politie vraagt uw hulp in dit onderzoek en is op zoek naar specifieke getuigen. De man is zondag 28 maart 2021 in de loop van de middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en is daar niet teruggekeerd. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man.

 

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar specifieke getuigen die zondag 28 maart jl. tussen 16.00 uur en 20:00 uur op de ...

ZONDAG 04|04

DEVENTER - In de zoektocht naar de verdwenen man uit Apeldoorn is vrijdag en zaterdag 3 apeil onderzoek gedaan in een woning aan de Lebuinuslaan in Deventer. Het onderzoek in is inmiddels afgerond. De politie gaat verder met het onderzoek naar de verdwenen man. Er wordt onder andere met getuigen gesproken die de man voor het laatst hebben gezien.

 

Tips? Bel de poilitie!
Mogelijk zijn er mensen in het bezit van camerabeelden in of rondom de omgeving van de Lebuinuslaan in Deventer. Het gaat dan om beelden van zondag 28 maart jl. Ook beelden die zijn gemaakt vanaf een dashcam of ...