Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:20:36 Br Gezondheidszorg Hietveld Het Gebouw Stoppelbergweg Beekbergen Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Beekbergen) (Blusploeg)...
donderdag 15 april 2021
1/1
TOP NIEUWS

DINSDAG 13|04

DEN HAAG - Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge gaven vanavond weer een persconferentie over de coronamaatregelen.

 

Volgens Rutte is het waar dat het kabinet vorige week hoopten de eerste stappen op 21 april gezet konden worden. Het is ongelukkig dat die datum voortijdig naar buiten kwam en een eigen leven ging leiden. 21 april komt gewoon te vroeg. Ze bekijken het per week. Volgende week dinsdag beslist het kabinet of 28 april iets mogelijk is. Wel gaat de buitenschoolse opvang vanaf 19 april weer open, maar dat is het voor ...

DINSDAG 13|04

BEEMTE-BROEKLAND - Voorbijgangers troffen dinsdagmiddag een gewonde scooterrijder aan op de Waterweg in Beemte-Broekland en belde direct 112. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen.

 

Rond 15.15 uur troffen de voorbijgangers de gewonde scooterrijder aan. Het slachtoffer zou vermoedelijk tijdens het rijden niet lekker zijn geworden waardoor hij ten val kwam. Bij aankomst van de ambulances bleek het letsel gelukkig allemaal mee te vallen en kon de gealarmeerde traumahelikopter retour.

 

De gewonde scooterrijder is door het ambulancepersoneel ...

ZONDAG 11|04

BEEKBERGEN - Op de Spelderholt in Beekbergen staat een oude schuur in brand. Bij de brand komt veel rook vrij.

 

Het betreft een schuur waar vroeger nertsen gefokt werden. De schuur is zo'n 20x20 meter. De schuur is niet te redden en de brandweer laat hem daarom gecontroleerd uitbranden.

ZONDAG 11|04

VAASSEN - Op een fietspad aan de Zwarteweg in Vaassen heeft zondagavond een geweldsincident plaatsgevonden, waarbij ten minste één persoon gewond is geraakt. De politie kamt een gebied uit. Omstanders spreken van een mislukte beroving. Bij het incident werd ook een traumahelikopter opgeroepen.


Agenten dragen kogelwerende vesten, er cirkelt een politiehelikopter boven het gebied. Het gebied is afgesloten en wordt nu uitgekamd door de politie. De overval vond plaats op een doodlopende weg.

1/1

ZONDAG 11|04

APELDOORN - De brandweer werd zondagmiddag om 15:00 uur gealarmeerd voor een brand bij het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Bij aankomst bleek het personeel de vlam in de pan al vakkundig te hebben gedoofd.

 

De brand was bij de plaza/winkeltje op de begane grond. De opgeroepen brandweerlieden hebben een nacontrole gedaan.

DONDERDAG 08|04

NEDERLAND - Mensen vanaf 60 jaar, geboren in 1960 of eerder, kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen. Mensen onder de 60 jaar ontvangen een ander vaccin. Minister Hugo de Jonge (VWS) volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad. Die stelt dat het risico op gezondheidsschade als gevolg van COVID-19 bij 60-plussers vele malen groter is dan het risico op de zeer zeldzame gemelde bijwerking van ernstige trombose met een laag aantal bloedplaatjes. Ook worden de bijwerkingen tot op heden vooral gezien bij mensen onder de 60 jaar. Vorige week vrijdagmiddag legde de minister ...

WOENSDAG 07|04

NEDERLAND - Het hoge aantal gevaccineerde bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg maakt voorzichtige versoepelingen mogelijk. Als op een locatie genoeg mensen twee keer zijn gevaccineerd is een ruimere bezoekregeling mogelijk, kan de groepsgrootte voor activiteiten omhoog en kunnen meer vrijwilligers en kappers en andere contactberoepen weer aan de slag. Hiermee volgt het kabinet het advies op van het OMT.

 

Verantwoord versoepelen
Het vaccineren van de bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg is op veel locaties grotendeels afgerond ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Zomer- of wintertijd?
APELDOORN 24Webvertising