Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:52:38 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
woensdag 17 juli 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 16|07

APELDOORN - Op de kruising Laan van Zevenhuizen met de Sleutelbloemstraat is dinsdagmiddag veel schade ontstaan bij een aanrijding. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie heeft de auto's van de weg gehaald zodat deze weer snel weer kon vrijgegeven. De auto's, een Peugeot en een Audi, liepen forse schade op. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De kruising werd later weer opnieuw even afgesloten zodat de brokstukken en olie van de weg af konden gehaald door speciale machines. Dit zorgde voor enige hinder voor het ...

ZONDAG 14|07

UGCHELEN - Op de A1 bij Ugchelen heeft de politie zaterdagavond een grootscheepse actie gehouden nadat een vrouw over de snelweg liep en vervolgens in de boom klom. Een arrestatieteam wist de vrouw uit de boom te krijgen.

 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een rijstrook werd afgesloten. Bij aankomst bleek dat de vrouw boven in een boom zat waarop ook een hoogwerker van de brandweer werd gealarmeerd. Deze hoefde niet in actie te komen.

 

Een arrestatieteam wist de verwarde vrouw na enige tijd uit de boom te krijgen. De vrouw is in een ambulance gecontroleerd ...

ZATERDAG 13|07

EPE - Op de A50 van Zwolle naar Apeldoorn ter hoogte van Epe heeft zaterdag een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en twee personenauto's. Bij het ongeval raakte een persoon gewond.

 

De hulpdiensten werden rond 12.00 uur gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Een personenauto werd door een achterop rijdende vrachtwagen geraakt waarna deze begon te tollen. Vervolgens klapte de rode auto, op de grijze BMW, de rode auto belandde tegen de vangrail waarna deze tot stilstand kwam.

 

Het ongeval richte een enorme ravage aan. Beide auto's moesten worden ...

DONDERDAG 11|07

APELDOORN - Op de Zutphensestraat in Apeldoorn heeft donderdagavond 11 juli een ernstig ongeval plaatsgevonden.

 

Een personenauto en een bestelbus zijn op de kruispunt afrit A1 en de Zutpensestraat met elkaar in botsing gekomen. Een slachtoffer is door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd.

 

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De inzittenden van de bestelbus raakte niet gewond.

 

Een berger is ter plaatse om de voertuigen te bergen. De toedracht van het ongeval is nog onbekend.

DONDERDAG 11|07

APELDOORN - Donderdagmiddag heeft er op de Zutphensestraat (N345) een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Een auto belandde hierbij op zijn kop.

 

Een auto komend vanaf Klarenbeek wilde linksaf de A1 richting Deventer opdraaien en zag daarbij een auto die vanuit de richting Apeldoorn kwam over het hoofd. Hierbij kwam de auto vol in de zijkant van de andere auto terecht waarna deze over de kop sloeg. De brandweer moest eraan te pas komen om enkele inzittenden te bevrijden. Alle drie betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Een van vrouw die in de over ...

GISTEREN 16|07

APELDOORN - Op maandagavond 15 juli 2019 heeft er omstreeks 22.00 uur een diefstal met geweld plaatsgevonden in het Matenpark te Apeldoorn.

 

Op de genoemde dag zat er een groepje vrienden in de leeftijd van 15 tot 17 jaar in het park op een bankje. Zij werden uit het niets aangevallen door een drietal passerende jongens, waarbij in ieder geval twee uit de vriendengroep behoorlijk mishandeld zijn. Tevens zijn er air-pods weggenomen van de vriendengroep. De vriendengroep gaven aan dat zij geholpen zijn door twee oudere passerende mannen. De politie komt graag met hen in ...

ZATERDAG 06|07

NEDERLAND - Op Facebook gaan berichten rond waarin wordt gevraagd om slachtoffers van een zwaar verkeersongeval te identificeren. Om foto's van de slachtoffers en het ongeval te bekijken, wordt gevraagd om te klikken op een link. Let op! Dit soort berichten worden niet door de politie geplaatst. Wanneer je op de link klikt, wordt gevraagd om in te loggen waarna jouw inloggegevens van Facebook worden buitgemaakt.


Hoe kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van deze vorm van phishing?

  • Allereerst klik nooit zomaar op vreemde links.
  • Let daarnaast altijd goed op waar je inlogt met jouw ...

Agenda

Zaterdag 20 juli

13:00
Kootwijk

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 07 september

10:00
Hoogezand

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
APELDOORN 24Webvertising