Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:30:35 Bon-inci-13 Hv Stank/hinder (gaslucht) Burger King De Voorwaarts Apeldoorn 067591... Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Wilmersdorf) (Bevelvoerder)
vrijdag 18 januari 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|01

NUNSPEET - Op donderdagavond 17 januari is er omstreeks half tien een brand gemeld in de fabriek van Stella Fietsen aan de Oosteinderweg in Nunspeet. De brandweer schaalde al snel op naar het sein 'grote brand' en 'GRIP 1'. In juli 2018 woedde hier ook al een zeer grote brand, wat toen veel impact op de omgeving had.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een forse brand in het bedrijfspand te woedden. Er was enige tijd sprake van veel rookontwikkeling uit een aantal roldeuren aan de zijkant van het gebouw. De brandweer had het vuur snel onder controle en wist erger te ...

1/1

GISTEREN 17|01

APELDOORN - Deze fiets werd op 10 januari 2019 omstreeks 16:00 uur bij de fietsenstalling aan de Laan van Mensenrechten van het ROC Aventus weggenomen.


De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van deze fiets. Bent u dat? Dan kunt u zich melden op het politiebureau in Apeldoorn o.v.v. 2019016810.

1/1

WOENSDAG 16|01

APELDOORN - Een 29-jarige inwoner van Apeldoorn raakte op dinsdagavond 15 januari rond 20.30 uur gewond bij een gewelddadige straatroof op bij de ingang van het Westenenkerpark (vlakbij het Chinese restaurant aan de Arnhemseweg). Hierbij werd de Apeldoorner hard op zijn hoofd geslagen. Hij moest aan zijn hoofdwond worden behandeld in het ziekenhuis. De onbekende man die hem probeerde te beroven ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.


Signalement
De man die het slachtoffer aanviel was een man van ongeveer 20 jaar met een normaal postuur. Hij was ongeveer 1.85 m lang en droeg een dikke, ...

ZONDAG 13|01

STROE - Zondagmiddag 13 januari is een automobilist op de A1 tussen Apeldoorn en Barneveld van de weg geraakt en met zijn voertuig in de bossage beland. Het ongeval gebeurde omstreeks 16:00 uur ter hoogte van Stroe.

 

De man bleef ongedeerd en is naar huis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgevoerd.

ZONDAG 13|01

APELDOORN - Zondagmiddag 13 januari is een zeer grote brand uitgebroken in een appartement in Apeldoorn. De brandweer werd rond kwart over één voor het eerst opgeroepen voor de brand in de Wormingertoren aan de Abraham Kuyperstraat. Volgens de veiligheidsregio begon de brand in de slaapkamer, vermoedelijk in een sauna, van een appartement op de zesde, en op die plek tevens bovenste verdieping, van het flatgebouw. Volgens de veiligheidsregio stonden bij aankomst mensen op de balkons. De brandweer zet nu vol in op het redden van de bewoners. Een extra bluswagen is ingezet om te assisteren bij ...

DINSDAG 01|01

NEDERLAND - Het aantal incidenten tijdens oud en nieuw laat na twee jaar weer een stijging zien. Dat blijkt uit een eerste inventarisatie van Brandweer Nederland onder de 25 regio's. Het betreft vooral een toename van kleinere incidenten als containerbranden, afvalbranden en autobranden. Maar er zijn ook meerdere grotere (woning)branden geweest. Helaas is ook deze jaarwisseling weer sprake geweest van geweld tegen brandweermensen.

 

'De brandweer kreeg in totaal in de 25 regio's 4.222 oud en nieuw gerelateerde meldingen', zegt voorzitter Stephan Wevers van Brandweer Nederland. ...

DINSDAG 18|12

DIEREN - De politie heeft maandag een minderjarige jongen uit Doesburg aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij op station Dieren. Rond 13:00 uur kwam de melding van de steekpartij binnen.


De verdachte en het slachtoffer kregen ruzie over een conflict dat eerder plaats had gevonden. Er ontstond een worsteling waarbij de verdachte het slachtoffer stak. De verdachte alarmeerde zelf de hulpdiensten. Het slachtoffer, een minderjarige jongen uit Rheden, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte meteen een onderzoek en hield de verdachte aan. In ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
APELDOORN 24Webvertising