Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:10:40 (intrekken Alarm Brw) Oms Handmelder Trioworld Apeldoorn Laan Van Westenenk Apeldoorn Prio Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Ugchelen) (Blusploeg)
maandag 14 juni 2021

TOP NIEUWS

VANDAAG 14|06

APELDOORN - Honderden Oranje-fans hebben zich in Apeldoorn verzameld bij een rotonde in Apeldoornse wijk de Maten om feest te vieren.


Het Nederlands elftal versloeg zondagavond Oekraïne met 3-2. De fans kwamen kort na die zege naar de zogenoemde Oranje-rotonde. Er worden fakkels en vuurwerk afgestoken en er rijden auto's met teksten over Oranje.

 

Na overwinningen van Oranje verandert de rotonde traditioneel in een 'feestrotonde' waar voertuigen rondjes rijden en mensen feest vieren. De politie en handhavers zijn zondagavond aanwezig. Volgens een videocorrespondent zijn er al zo'n ...

GISTEREN 13|06

APELDOORN - Er rijden voorlopig geen treinen tussen Amersfoort en Deventer. Dit komt door een aanrijding op het spoor op de Ordermolenweg in Apeldoorn.


De stremming duurt tot ongeveer 20.00 uur, melden de Nederlandse Spoorwegen. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Volgens onze fotograaf ter plaatse is bij het ongeluk een dier overleden.

ZATERDAG 12|06

APELDOORN - Op de kruising Ravenweg met het Hofveld in Apeldoorn, heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een auto. Hierbij raakte de scooterrijder gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur. Hulpdiensten kwamen kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over het slachtoffer. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. De scooterrijder liep in ieder geval beenletsel op.

 

De kruising werd deels afgesloten wegens onderzoek. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ...

ZATERDAG 12|06

KLARENBEEK - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Welvaartsdwarsweg in Klarenbeek. Hierbij raakte een motorrijder gewond.

 

De motorrijder reed over de Welvaartsdwarsweg maar werd over het hoofd gezien door een automobilist die uit een uitrit kwam. Zijn zicht werd belemmerd door een geparkeerde auto. De motorrijder kwam in botsing met de auto en belandde in de greppel.

 

Een ambulance kwam ter plaatse en nam de man ter controle mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakte bij het ongeval beschadigd. De motor is door een bergingsbedrijf ...

ZATERDAG 12|06

KOOTWIJK - De brandweer is zaterdagmiddag opgeroepen voor een zolderbrand in een woning op een vakantiepark aan de Kerkendelweg in Kootwijk. De 10 aanwezige vakantiegangers konden zichzelf in veiligheid brengen. De schade in het pand is groot.

 

Naast brandweer Garderen kwam ook de waterwagen uit Kootwijkerbroek en een hoogwerker van brandweer Apeldoorn ter plaatse. De brand op de zolder is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een sauna. De brand trok veel bekijks van camping gasten.

ZATERDAG 12|06

NEDERLAND - Op advies van het RIVM heeft de minister van VWS het Verenigd Koninkrijk, Bangladesh, Pakistan, Myanmar en Nepal aangewezen als zeer hoog risicogebied. Dit vanwege de zorgwekkende deltavariant van het coronavirus die daar rondgaat.

 

Naar aanleiding van dit besluit geldt vanaf dinsdag 15 juni 00.01 uur een quarantaineplicht voor reizigers die vanuit deze landen naar Nederland reizen. Zij moeten bij het reizen naar ons land beschikken over een juist en volledig ingevulde quarantaineverklaring. Reizigers die de quarantaineplicht niet naleven, kunnen een geldboete krijgen ...

VRIJDAG 11|06

NEDERLAND - Vanaf 30 juni kunnen evenementen onder voorwaarden, zoals het gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs, met 100% van de bezoekerscapaciteit georganiseerd worden. Ook de 1,5 meter afstand kan dan worden losgelaten tijdens het evenement. Het kabinet heeft op basis van de onderzoeksresultaten van Fieldlab Evenementen besloten om de routekaart hiervoor aan te passen. Meerdaagse evenementen met overnachting(en) zijn vanaf eind juli ook weer mogelijk. Daarbij gelden extra voorwaarden zoals tussentijds testen. Het kabinet is voornemens om de verruiming naar ...

Agenda

Headlines

Zomer- of wintertijd?
APELDOORN 24Webvertising