Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 november 2014, 10:06

Vacature verpleegkundig centralist meldkamer Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 12:48 uur

APELDOORN – Politie, Brandweer en Ambulancezorg uit de regio’s Noord- en Oost Gelderland en IJsselland bemensen samen de Meldkamer Oost Nederland. Deze bovenregionale meldkamer staat in Apeldoorn en is gehuisvest in het hoofdbureau van politie. Binnen de MON werken de veiligheidsregio’s Noord- en Oost Gelderland en IJsselland intensief samen. Binnen de gemeenschappelijke meldkamer werken verpleegkundig centralisten aan uitvoeren van diverse zorgprocessen. De Meldkamer Ambulancezorg (MKA) levert namens Witte Kruis en RAV IJsselland specifieke Meldkamerzorg.

 

Op de gemeenschappelijke meldkamer van politie, brandweer en ambulancezorg voor de regio’s Noord- Oost Gelderland en IJsselland in Apeldoorn is wegens formatie-uitbreiding plaats voor een:

 

Verpleegkundig centralist (parttime/fulltime) tevens calamiteiten coördinator

 

In het zenuwcentrum van de ambulancezorg is het de verpleegkundig centralist op de meldkamer die op alle binnenkomende vragen voortdurend de juiste antwoorden moet kunnen vinden.

 

 • Hoe ernstig is het ongeval?
 • Wat ziet men aan het slachtoffer?
 • Is een ambulance wel de juiste zorg?
 • Is de traumahelikopter nodig of schakelen we een huisarts in?
 • Welke ambulance is het dichtst bij?
 • Wat doet de politie en de brandweer bij dit ongeval?
 • Mag de ambulance sirenes gebruiken?
 •  

  In deze hectische omgeving is de verpleegkundig centralist de spin in het web van de ambulancezorg. Ben jij zo’n verpleegkundige? Heb jij affiniteit met hoogwaardige spoedzorg, ben jij vaardig in ICT systemen die jou ondersteunen, gecombineerd met een gezonde dosis stressbestendigheid? Onregelmatige diensten draaien vind je geen probleem? Ben jij bereid de nodige opleiding(en) te volgen om dit bijzondere werk te doen? Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega’s die doortastend zijn en goed kunnen organiseren en coördineren. Klik hier voor meer informatie op www.meldkameroostnederland.nl

  Video

  Reacties

  Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

  Ook interessant

  Weersverwachting Apeldoorn

  Volg ons

  Volg ons

  Copyright © 112Apeldoorn
  !

  Ads

  Advertenties worden geblokkeerd

  Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

  Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

  Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.