Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 november 2014, 13:13

Man gooit zakjes harddrugs in heg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

VAASSEN – De politie heeft donderdagavond 13 november op de Krugerstraat in Vaassen een 43-jarige man uit deze plaats aangehouden omdat hij in het bezit was van harddrugs.

 

Tijdens een surveillanceronde zagen agenten de man lopen. Bij het zien van de politie gooide hij iets in een heg en ging ervan door. In de heg werden 9 zakjes met amfetamine aangetroffen. De man werd even later verderop aangehouden. Behalve harddrugs was hij ook in het bezit van een hoeveelheid contant geld. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.