Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 november 2014, 11:38

Eigenaar pand haalt Poolse inbreker van dak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

VAASSEN – Op het dak van een pand aan de Manegeweg in Vaassen is zaterdagavond 15 november een 29-jarige Pool aangehouden die vermoedelijk op inbrekerspad was.

 

De eigenaar haalde de man van het dak af en belde de politie. In de auto van de Pool werd inbrekersgereedschap aangetroffen. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl, www.betecom.nl en JTG Beveiliging.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.