Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 november 2014, 13:40

Hennepplanten in schuren Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

VAASSEN – De politie heeft op dinsdag 18 november in schuren aan de Laarseweg in Vaasen en aan de Oude Wapenveldseweg in Wezep hennepkwekerijen ontdekt. Er zijn twee mannen aangehouden voor verhoor en de kwekerijen zijn ontmanteld.

 

De politie stelde naar aanleiding van anonieme tips een onderzoek in aan de Laarseweg en aan de Oude Wapenveldseweg. Op het eerste adres werd in twee schuren hennep geteeld. Er werden in totaal zo’n 860 oogstrijpe hennepplanten aangetroffen. De bewoner werd aangehouden. Op het tweede adres werd ook een hennepkwekerij in een schuur ontdekt. Hier stonden zo’n 260 oogstrijpe planten en een 41-jarige man uit Elburg werd aangehouden.

 

De kwekerijen zijn door een professioneel bedrijf ontmanteld. De politie stelt een verder onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.